Dentiss Logo

Estetik Dişhekimliğinde Beyazlatma Semineri dişhekimlerinin ilgisini çekecek

Dişhekimliğinin farklı alanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitim seminerleriyle hekimlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulanan Vestiyer Akademi yepyeni bir semineri daha hayata geçiriyor. Estetik Dişhekimliğinde Beyazlatma Semineri. 25 Mayıs 2008 Pazar günü İstanbul Divan City Oteli’nde yarım gün olarak yapılacak eğitimi, İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşmet Ulukapı verecek.
18.03.2008       16.39.35

Dişhekimliğinin farklı alanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitim seminerleriyle hekimlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulanan Vestiyer Akademi yepyeni bir semineri daha hayata geçiriyor. Estetik Dişhekimliğinde Beyazlatma Semineri. 25 Mayıs 2008 Pazar günü İstanbul Divan City Oteli’nde yarım gün olarak yapılacak eğitimi, İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşmet Ulukapı verecek. Seminerde muayenehane ve ev tipi beyazlatma teknikleri anlatılarak bu yöntemler arasındaki farklılıklar üzerinde durulacak. Ayrıca fluorozlu dişlerin beyazlatılmasında kullanılan kontrollü mikroabrazyon yöntemiyle ilgili bilgiler de katılımcılarla paylaşılacak.

 

Eğitim kalitesi ve etkinliğinin azaltılmaması amacıyla katılım sayısı 25 kişiyle sınırlandırılacak Estetik Dişhekimliği Semineri’ne hekimler 150 YTL ödeyerek kayıt yaptırabilirler. Ayrıca yine Vestiyer Akademi tarafından 4 Mayıs Pazar günü yapılacak Uygulamalı Endodonti Konuşmaları Semineri’ne katılan dişhekimleri, 100 YTL ödeyerek eğitime kayıt yaptırabilecekler.

 

1962 yılında İstanbul Üsküdar’da doğan Prof. Dr. Haşmet Ulukapı, ilk öğrenimini Konya Mümtaz Koru İlkokulu’nda, orta öğrenimini ise Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamladı  1987 yılında İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden mezun olan Ulukapı, 1993’te “Flüorürlerin yalnız ve iz elementlerle birlikte kullanılmasının sement çözünürlüğüne etkisi” konulu doktora tezini tamamlayarak 1997 yılında doçent, 2006 yılında ise profesör unvanını aldı. Halen İ. Ü. Dişhekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışan Prof. Dr. Haşmet Ulukapı’nın kariyoloji, bireysel proflaksi ve beyazlatma konularında 30 adet yayınlanmış eseri bulunuyor. Evli ve bir çocuk babası olan Ulukapı, Fransızca ve İngilizce biliyor.

 

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için Vestiyer Akademi’nin 0 212 274 96 60 no’lu telefonundan Gülşah Kara’ya ulaşınız.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.