Dentiss Logo

Endodonti Temel İlkeler ve Uygulamalar

Prof. Dr. Raif Erişen’in çeviri editörlüğü ile okurlarla buluşan “Endodonti Temel İlkeler ve Uygulamalar” isimli eser, 474 sayfadan oluşan önemli kaynak kitap. Çalışma, klinik uygulamaların nasıl olması gerektiğini, değerli bilim adamlarının süzgecinden geçirerek sunuyor.
07.07.2021       16.11.11

Prof. Dr. Raif Erişen’in çeviri editörlüğü ile okurlarla buluşan “Endodonti Temel İlkeler ve Uygulamalar” isimli eser, 474 sayfadan oluşan önemli kaynak kitap. Prof. Dr. Erişen, Endodontik tedavilerin önemini şu sözlerle açıklıyor: “Endodonti, dünya diş hekimliği içinde önemi günden güne artan çok popüler bir branş durumuna geldi. Artık insanlar diş kaybetmekten hoşlanmıyor, ağızlarındaki dişlerin ne olursa olsun muhafaza edilebilmesini istiyorlar. Ve bu karşılıklı talep doğal olarak gittikçe artarak Türkiye'de Endodonti için büyük bir potansiyel oluşturmaktadır”.

Mahmoud Torabinejad ve Richard E. Walton’ın bu eseri; içindeki her bölümü, Endodonti'nin değerli bilim insanları tarafından yazılmış, son yenilikleri ve klinik uygulamaları kriterler içinde sunan çok değerli bir yapıt. Aynı zamanda A.B.D.'de diş hekimliği eğitimi veren fakültelerde ders kitabı olarak da önerilmekte.

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.