Dentiss Logo

Dünya Estetik Kongresi Haziran’da yapılıyor

Diş ve yüz estetiği alanında dünyanın önde gelen kongrelerinden biri olan Dünya Estetik Kongresi (WAC), 12-13 Haziran 2009 tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Queen Elizabeth Conference Centre’de yapılacak. Diş ve yüz estetiği alanındaki son gelişmelerin anlatılacağı kongre boyunca kırkın üzerinde konuşma bulunuyor. Sunumların ağırlıklı olarak muayenehane pratiğinde başarılı olmanın püf noktaları üzerinde durulacak.
27.03.2009       11.57.54

Diş ve yüz estetiği alanında dünyanın önde gelen kongrelerinden biri olan Dünya Estetik Kongresi (WAC), 12-13 Haziran 2009 tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Queen Elizabeth Conference Centre’de yapılacak.

 

Diş ve yüz estetiği alanındaki son gelişmelerin anlatılacağı kongre boyunca kırkın üzerinde konuşma bulunuyor. Sunumların ağırlıklı olarak muayenehane pratiğinde başarılı olmanın püf noktaları üzerinde durulacak. Başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden katılımcıları ağırlayacak etkinlikte dişhekimleri, teknisyenler, dental hijyenistler için çeşitli programlar ve beyazlatma sempozyumu düzenlenecek. Ayrıca kongre katılımcıları, 70’in üzerinde firmanın ürünlerini sergileyecekleri fuar alanını da gezilebilecekler.

 

Aralarında Buddy Mopper, Jay Lerner, Gerard Chiche, Van Haywood and Christopher Orr gibi alanlarında tanınmış isimlerin konuşacağı Dünya Estetik Kongresi’nin bilimsel programında şu konular bulunuyor: Restoratif ve estetik dişhekimliği, doğrudan rezin bondingler, estetik ve genel pratiklerde tedavi planlama stratejileri, implant bağlantıları arasındaki ilişkiler, interdisipliner vaka yönetimi, kısıtlı ekonomide başarılı olma yöntemleri, maksimum güvenlik için sistematik estetik tedavi planı, estetik restorasyonlar için oklüzal düşünce, seramik kuron ve porselen veneerler, kompleks vakalarda biyomekaniksel ve estetik duyarlılık, basit yapılı veneerler.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.