Dentiss Logo

Dünya Estetik Kongresi, 6-7 Haziran’da Londra’da

Dünya Estetik Kongresi (WAC), 6-7 Haziran 2008 tarihlerinde Londra’da Queen Elizabeth II Conference Centre’da yapılacak. Dünyanın en büyük estetik dişhekimliği aktivitesi olan kongre, sektörünün lider isimleri tarafından da destekleniyor. 600 dental profesyonelin katıldığı geçen yılki Dünya Estetik Kongresi, organizasyonu yapan Independent Seminar’ın düzenlediği en büyük ve başarılı etkinlik oldu. Bu yılki kongre ise, yüzlerce dişhekimi, hijyenist, diş teknisyeni, sektör temsilcisi ve fuar katılımcılarını buluşturmaya hazırlanıyor.
20.03.2008       15.15.06

Dünya Estetik Kongresi (WAC), 6-7 Haziran 2008 tarihlerinde Londra’da Queen Elizabeth II Conference Centre’da yapılacak. Dünyanın en büyük estetik dişhekimliği aktivitesi olan kongre, sektörünün lider isimleri tarafından da destekleniyor.

 

600 dental profesyonelin katıldığı geçen yılki Dünya Estetik Kongresi, organizasyonu yapan Independent Seminar’ın düzenlediği en büyük ve başarılı etkinlik oldu. Bu yılki kongre ise, yüzlerce dişhekimi, hijyenist, diş teknisyeni, sektör temsilcisi ve fuar katılımcılarını buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Etkinlik sırasında yapılacak kapsamlı sunumlar, uygulamalı seminerler ve sponsorlar tarafından desteklenecek eğitici toplantılar dişhekimlerinin mesleki gelişimleri açısından yararlı olacak. Kongrede klinik ve pratik yönetimiyle ilgili estetik konu başlıklarını içeren sunumlar gerçekleştirilecek.

 

Bilimsel programda şu konuşmacılar yer alıyor: Linda Greenwall, Derry Rogers, Anita Jupp, Terence Donovan, Luke Barnett, Sanjay Sethi, David Winkler, George Kirtley, David Houston, Mervyn Druian, Mark Oborn, Bob Khanna, Patrick Lucocq, Adrian Jurim, Sia Mirfendereski, Mhari Coxon, Amanda Gallie, Ashley Latter. 

 

Ayrıntılı bilgi için

 

Dünya Estetik Kongresi ile ilgili ayrıntı bilgilere, Independent Seminar’ın +44 (0) 1923 85 1777 nolu telefonundan, www.independentseminars.com web adresinden veya e-posta yoluyla [email protected]’den ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.