Dentiss Logo

Dünya Adli Bilimler ve Spor Kongresi’nin birincisi Ankara’da yapılacak

I. Dünya Adli Bilimler ve Spor Kongresi, 27-30 Kasım 2008 tarihlerinde Ankara’da Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kongre Merkezi’nde yapılacak. Uluslararası düzeyde spor dünyasından kişileri ve adli bilimcileri bir araya getirerek işbirliği içinde çalışmayı amaçlayan organizasyonun ana başlıkları arasında; Sporda ani ölümler, sporda doping ve ilaçlar, spor ve yaralanmalar, spor ve şike olayları, spor ve şiddet, spor ve şans
15.08.2008       10.50.37

I. Dünya Adli Bilimler ve Spor Kongresi, 27-30 Kasım 2008 tarihlerinde Ankara’da Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kongre Merkezi’nde yapılacak. Uluslararası düzeyde spor dünyasından kişileri ve adli bilimcileri bir araya getirerek işbirliği içinde çalışmayı amaçlayan organizasyonun ana başlıkları arasında; Sporda ani ölümler, sporda doping ve ilaçlar, spor ve yaralanmalar, spor ve şike olayları, spor ve şiddet, spor ve şans oyunları, sporda yönetim sorunları, spor ve güvenlik, spor ve hukuk, spor ve genetik, spor antropolojisi, spor psikolojisi ve adli bilimler, sporda zehirlenme, travmatik diş yaralanmalarında tedavi gibi konular bulunuyor.

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdal Zorba, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp AD Başkanı ve Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. I. Hamit Hancı ve Ankara Dişhekimleri Odası Başkanı Merih Baykara’nın başkanlıklarını yapacakları kongrenin dili simultane tercümeli Türkçe ve Ingilizce olacak.

 

İki yılda bir yapılacak Dünya Adli Bilimler ve Spor Kongresi, spor ve adli bilimcileri bir araya getirmenin yanında işbirliği içinde çalışabileceği diğer alanlardaki uzmanları da kapsayacak biçimde büyümeyi hedefliyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.