Dentiss Logo

Dişhekimleri Los Angeles’ta rüya gibi bir hafta geçirdi

Implant Direct LLC ile Türkiye distribütörlüğünü yürüten Denta Solaris’in işbirliğiyle hazırlanan Los Angeles Implantoloji Eğitimi ve Gezisi, 30 Ocak-5 Şubat tarihlerinde ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı yerlerinden akademisyen, uzman ve pratisyen 65 dişhekimi ile 25 kişilik refakatçi grubunun katıldığı programda, hekimlerle kişisel ve mesleki açıdan bilgi ve deneyim alışverişinde bulunularak implant teknolojileri ile ilgili üretim aşamasından kullanım aşamasına kadar global yeniliklerin tanıtılması amaçlandı.
16.02.2009       11.20.39

Implant Direct LLC ile Türkiye distribütörlüğünü yürüten Denta Solaris’in işbirliğiyle hazırlanan Los Angeles Implantoloji Eğitimi ve Gezisi, 30 Ocak-5 Şubat tarihlerinde ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleştirildi. Aralarında Vestiyer Yayın Grubu (VYG) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Manav ve VYG Eğitim Koordinatörü Dişhekimi Mustafa Bekerecioğlu’nun da bulunduğu Türkiye’nin farklı yerlerinden akademisyen, uzman ve pratisyen 65 dişhekimi ile 25 kişilik refakatçi grubunun katıldığı programda, hekimlerle kişisel ve mesleki açıdan bilgi ve deneyim alışverişinde bulunularak implant teknolojileri ile ilgili üretim aşamasından kullanım aşamasına kadar global yeniliklerin tanıtılması amaçlandı.

  Implant Direct LLC Başkan Yardımcısı Brain Banthon ve firma yetkilileri tarafından ürünlerin üretim aşamaları ve uygulamalarıyla ilgili teknik konuların anlatıldığı eğitimde, ayrıca bilimsel ve klinik uygulamalara ilişkin olarak Dr. Niznick ve Dr. Zivo tarafından ikişer saatlik konferanslar verildi. Katılımcıların Los Angeles Implantoloji Eğitimi ve Gezisi Programı’ndan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Denta Solaris’in sahibi Mustafa Osmay, organizasyonu Implant Direct LLC çalışanları ile birlikte koordine ettiklerini belirtti. Programın amacını, çeşitli bölgelerdeki dişhekimlerini bir araya getirerek kişisel ve mesleki açıdan deneyim ve bilgi alışverişini sağlamak olarak açıklayan Osmay şunları söyledi:

 

“Uçuş programımız İstanbul ve Ankara olmak üzere iki bölgeden başladı. 30 Ocak 2009 Cuma günü her iki grup Los Angeles şehrinde buluştu. İlk gün uzun bir yolculuk olduğu için yoğun bir program yapmadık. Sadece kalmış olduğumuz otele yakın bölgelerde alışveriş ve gezi amaçlı kısa bir program yaptık. İkinci gün Los Angeles’taki Universal Film Stüdyoları’nı gezmeye yönelik program yaptık. Bütün katılımcılarımız dolu dolu keyifli bir gün yaşadılar. Üçüncü ve dördüncü günlerde firmanın ayarlamış olduğu yeni ürün ve teknolojilerin tanıtıldığı yoğun bir programa katıldık. Eğitimler 7.30 – 18.30 saatleri arasında yapıldı. Son gün ise Los Angeles şehrinin ünlü bölgelerinden Holywood, SantaMonica, Long Beach gibi yerleri ziyaret ettik”. Mustafa Osmay, implantoloji eğitiminin gelecekte daha farklı ve bilimsel konuların ağırlıklı olarak yer alacağı programlar şeklinde devam edeceğini sözlerine ekledi.  

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makale'nin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.