Dentiss Logo

Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 1. Uluslararası Kongresi Diyarbakır’da yapılacak

Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 1. Uluslararası Kongresi 8-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek. Yurt içi ve yurt dışından kendi alanlarında uzman konuşmacıların ve dikkate değer araştırmaların ön plana çıkarılacağı ve ödüllendirileceği bir bilimsel programın yanı sıra, yapılacak çeşitli sosyal aktivitelerle de katılımcılar için güzel bir ortamın yaratılması amaçlanıyor.
10.04.2008       10.57.18

Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 1. Uluslararası Kongresi 8-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek. Yurt içi ve yurt dışından kendi alanlarında uzman konuşmacıların ve dikkate değer araştırmaların ön plana çıkarılacağı ve ödüllendirileceği bir bilimsel programın yanı sıra, yapılacak çeşitli sosyal aktivitelerle de katılımcılar için güzel bir ortamın yaratılması amaçlanıyor. Kongrenin bilimsel programında protetik diş tedavisi, tedavi, endodontik diş tedavisi, pedodonti, ortodonti, ağız hastalıkları ve cerrahisi, periodontoloji, oral diagnoz ve radyoloji, ektodermal displazi grubu gibi dişhekimliğinin çeşitli alanlarında sunumlar gerçekleştirilecek. Bilimsel programda yurtiçi ve yurt dışından 28 konuşmacı sunum yapacak.

Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 1. Uluslararası Kongresi’nin sosyal programıyla da çok beğenilecek. Organizasyonun açılış kokteyli 8 Ekim 2008 tarihinde yapılacak. Aynı akşam gerçekleştirilecek sıra gecesi dişhekimlerinin büyük ilgisini çekecek. 9 Ekim günü organize edilecek gala yemeğinde buluşacak katılımcılar 11-12 Ekim’ de Diyarbakır’ı gezecekler. Kongrenin duyurularına, gerekli başvuru formlarına ve yeni bilgilere adresinden ulaşılabilir. www.dicledentalcongress.org
adresinden ulaşabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.