Dentiss Logo

Dental İstanbul’un havayolu sponsoru Star Alliance oldu

Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Dental İstanbul Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Kongresi’ni 22-23 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirecek. Yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmalarıyla kongreye rekor düzeyde katılım hedefleyen VYG, Türk Hava Yolları’nın da üyesi olduğu dünyanın en büyük havayolu ittifakı olan Star Alliance ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.
02.02.2011       16.42.32

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’u diş hekimliği alanında en önemli kongre ve fuar merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen Vestiyer Yayın Grubu (VYG), bu amaç doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüğü Dental İstanbul Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Kongresi’ni 22-23 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirecek. Yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmalarıyla kongreye rekor düzeyde katılım hedefleyen VYG, Türk Hava Yolları’nın da üyesi olduğu dünyanın en büyük havayolu ittifakı olan Star Alliance ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

VYG ile Star Alliance yöneticilerinin geçtiğimiz Ocak ayında imzaladıkları anlaşmaya göre, Dental İstanbul’a yurt dışından katılacak diş hekimi, diş teknisyeni fuar ziyaretçisi, konuşmacı ve onlara eşlik eden bir kişi, ücret ve rezervasyon yapılan sınıfa bağlı olarak yüzde 20’ye varan indirimlerden faydalanabilecek.

Bunun için Star Alliance Conventions Plus programının sağladığı indirimlerden faydalanmak ve bilet rezervasyonları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kongre katılımcılarının www.staralliance.com/conventionsplus adresini ziyaret ederek şu adımları takip etmeleri gerekiyor. “For Delegates”i seçip “Delegates Login” altında kongrenin kodu “TK21S11”i giriliyor. Daha sonra listesi verilen havayolu şirketlerinden birini seçiliyor. Rezervasyon için verilen irtibat noktası aranarak işlem sırasında kongre kodunun (TK21S11) belirtilmesi gerekiyor.

İndirimler ilan edilen Business Class ve Economy Class için geçerli olup internet tarifeleri, gençlik ve öğrenci tarifeleri, grup tarifeleri ve “Round the World” tarifeleri için geçerli olmayacak. Seyahat planlarını yapacak katılımcıların kongre kayıt işlemlerini tamamladıklarını kanıtlayan bir belgeyi yanlarına almaları ve biletin üzerinde kongre kodu olan  (TK21S11) yazdığından emin olmalaraı gerekiyor. Ayrıca Japonya ve Yeni Zelanda’dan seyahat edecek yolcular için katılan havayolu şirketleri kendi ağları üzerinden özel indirimler uyguluyorlar.

Star Alliance, yolcularına sağladığı seyahat konforuyla 2003 ve 2006 yıllarında Business Traveller Magazine; 2003 ve 2005 yıllarında Skytrax tarafından “En İyi Havayolu İttifakı” ödüllerine layık görüldü.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.