Dentiss Logo

Dental İstanbul '11

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'u diş hekimliği alanında en önemli kongre ve fuar merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen Vestiyer Yayın Grubu (VYG), bu amaç doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüğü Dental İstanbul (Dİ) Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Kongresi'ni 22-23 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek.
02.03.2011       17.53.24

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'u diş hekimliği alanında en önemli kongre ve fuar merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen Vestiyer Yayın Grubu (VYG), bu amaç doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüğü Dental İstanbul (Dİ) Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Kongresi'ni 22-23 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Diş hekimlerini, diş teknisyenlerini, öğrencileri, diş hekimi yardımcı personellerini ve sektör temsilcilerini kısaca dental profesyonelleri aynı çatıda buluşturacak Dental İstanbul 2011, bilimsel programı, kursları ve fuar alanıyla katılımcı ve ziyaretçilerini memnun edecek.  VYG, yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmalarıyla kongreye rekor düzeyde katılım hedefliyor. Bu yıl planlanan tanıtım çalışmalarıyla birlikte, %15’i yabancı olmak üzere 750 diş hekimi ve 350 diş teknisyeninin kongreye katılması bekleniyor.

Muayenehane pratiğine yönelik sunumlar

Kongrenin bu yılki diş hekimliği oturumlarında birbirinden değerli konuşmacıların ilgi çekici konularda sunumları bulunuyor. Özellikle diş hekimlerine muayenehanelerindeki çalışmalarında başvuracakları pratik bilgilerin aktarılacağı oturumlarda; beyazlatmadan implanta, lazerden proteze, uyku diş hekimliğinden botoks ve endodontiye kadar çeşitli disiplinlerde tanınmış konuşmacılar tarafından konferanslar gerçekleştirilecek.

Kongrenin şu an itibariyle kesinleşen (Mart 2011 itibariyle) konuşmacıları arasında şu isimler bulunuyor: Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Atilla Sertgöz, Prof. Dr. Hakan Özyuvacı, Prof. Dr. Daniel I. Ostrowicz, Prof. Dr. Benjamin Retzkin, Prof. Dr. Nedim Özer,  Prof. Dr. Funda Çalışkan Yanıkoğlu, Prof. Dr. Giovanni Olivi, Dr. Gabrialla Grusovin, Doç. Dr. Khaled Abdullah Balto, Dr. Norbert Fox,  Dr. Peter Goroncy-Bermes, Prof. Dr. Hannes Traxler, Dr. Miguel Stanley, Doç. Dr. Meltem Koray, Doç. Dr. Tosun Tosun ve Dr. Uğur Ergin, Yard. Doç. Dr. Alper Tukay.

Diş teknisyenliğindeki son gelişmeler…

Dental İstanbul 2011, diş hekimlerine olduğu kadar diş teknisyenlerine yönelik bilimsel içeriğiyle de dikkat çekecek. Bilimsel programda iki gün boyunca tanınmış konuşmacılar tarafından diş teknisyenliğindeki son gelişmelere dair bilgi paylaşımında bulunulacak. Her kongrede olduğu gibi bu yılki program da Dental Labor Türkiye’nin Editörü Dr. Uğur Ergin tarafından hazırlanıyor.

 
İlgi çekici kurs ve eğitim seminerleri

Her kongrede olduğu gibi bu yılki Dental İstanbul’da da katılımcılar için çeşitli kurs ve eğitim seminerleri düzenlenecek. Diş hekimleri, diş teknisyenleri ve diş hekimi yardımcılarına yönelik organize edilecek bu etkinliklere katılımın her zaman olduğu gibi yine yüksek olması bekleniyor. Kongrede gerçekleştirilecek kurs programıyla ilgili detaylar kısa bir süre sonra açıklanacak.

 

Sergi alanında en yeni ürünler

Dental İstanbul Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Kongresi, bilimsel programı, uygulamalı kursları ve workshop'ları kadar sergi alanıyla da dikkat çekecek. Katılımcı firmalar, ana kongre salonunun hemen yanında bulunan ve firmalara tahsis edilen alanda diş hekimlerine ve teknisyenlere yönelik en yeni ürün ve teknolojik cihazlarını sergileme fırsatı bulacak. Kongre katılımcılarının yanı sıra, kongre katılımcısı olmayan dişhekimi ve diş teknisyenleri de sergiyi ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

Yurtiçi ve yurtdışında etkin tanıtım

VYG, Dental İstanbul 2011 için yurtiçi ve yurtdışı tanıtımı için kapsamlı bir eylem planı hazırladı. Yurtiçi tanıtım faaliyetleri çerçevesinde yapılacak çalışmalar şunlar: Vestiyer Yayın Grubu dergilerinde bir yıl boyunca ilan ve haber çalışmaları. VYG bünyesinde 10 yıllardır oluşturulmuş 10 bin adetin üzerinde e-mail ve cep telefonlarına tanıtım mesajları, VYG bünyesinde kurulmuş olan internet sitelerinde banner ve haberlerle duyuru, çeşitli dergilerde barter anlaşmasıyla ilan yayını, TDB Dergisi'nde ilan yayını ve diş hekimliği gruplarına ve VYG kendi bünyesinde oluşturulan ve kayıtlı sayısı 5 bine yaklaşan facebook kullanıcısına mesaj yayını.

Yaptığı yurt dışı ortaklıklarla global diş hekimliği yayıncılığının bir parçası haline gelen Vestiyer Yayın Grubu'nun bugün dünyanın çeşitli ülkelerinde iş ortakları bulunuyor. Dental İstanbul 2011’in duyurusu hem bu iş ortakları aracılığıyla yayınlanacak ilanlarla hem de başta bu yıl yapılacak Köln IDS Fuarı olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirilecek kongrelerde dağıtılacak broşürlerle yapılacak.

Yurtdışı katılımcılarına yüzde 20 indirim

VYG, Türk Hava Yolları'nın da üyesi olduğu dünyanın en büyük havayolu ittifakı olan Star Alliance ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Buna göre, Dental İstanbul'a yurt dışından katılacak diş hekimi, diş teknisyeni, fuar ziyaretçisi, konuşmacı ve onlara eşlik eden bir kişi, ücret ve rezervasyon yapılan sınıfa bağlı olarak yüzde 20’ye varan indirimlerden faydalanabilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.