Dentiss Logo

Dental Estetikte 2. Bahar Sempozyumu

2. Dental Estetik Bahar Sempozyumu bu yıl 30 Mart'ta yapılacak. Muayenehane pratiği, laboratuvar ve estetik restorasyonlar ile ilgili günümüzdeki gelişmelerin ele alınacağı organizasyon anterior bölge estetiğinden tam seramik restoresyonlara kadar çok sayıda konuyu barındırıyor.
11.03.2013       18.30.57
Ivoclar Vivadent, Dental Estetik Bahar Sempozyumu’nun bu yıl ikincisi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Tam seramikler ve implant estetiği konuları çerçevesinde yapılacak sempozyum 30 Mart tarihinde İstanbul The Ritz-Carlton Otel’de organize edilecek. Diş hekimliği ve güncel teknolojisi üzerine hazırlanan sempozyum kapsamında estetik konusunda uzmanlaşmış isimlerden Dr. Galip Gürel, Dr. Andreas Kurbad, Dr. Urs Brodbeck, Dr. Eric Van Dooren, Dr. Eduardo Mahn, CDT Hilal Kuday, Dr. Arndt Happe ve Dr. Ali Haydar Özoğlu sunumlarıyla katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Muayenehane pratiği, laboratuvar ve estetik restorasyonlar ile ilgili günümüzdeki gelişmelerin ele alınacağı organizasyon anterior bölge estetiğinden tam seramik restoresyonlara kadar çok sayıda konuyu barındırıyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.