Dentiss Logo

Dental Adazivler Sempozyumu Adana’da yapılıyor

Çukurova Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı tarafından organize edilen Dental Adazivler Sempozyumu, 29-30 Mayıs 2009 tarihlerinde Adana Zaimoğlu Park Zirve’de yapılacak. Başkanlığını Doç. Dr. Tolga Akova, sekreterliğini ise Yrd. Doç. Dr. Yurdanur Uçar’ın üstleneceği sempozyumda 29 Mayıs Cuma günü Prof. Dr. Glen Johnson “Self adeziv rezin simanlar ve populer RelyX yapıştırma ajanının geleneksel
03.04.2009       14.33.35

Çukurova Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı tarafından organize edilen Dental Adazivler Sempozyumu, 29-30 Mayıs 2009 tarihlerinde Adana Zaimoğlu Park Zirve’de yapılacak. Başkanlığını Doç. Dr. Tolga Akova, sekreterliğini ise Yrd. Doç. Dr. Yurdanur Uçar’ın üstleneceği sempozyumda 29 Mayıs Cuma günü Prof. Dr. Glen Johnson “Self adeziv rezin simanlar ve populer RelyX yapıştırma ajanının geleneksel simanlarla karşılaştırılması”, “Basamak sayısı azaltılmış dental bonding ajanlar”, “Yüksek dayanıklılığı olan zirkonyum oksit kronlarda kullanılacak simanlar” ve “LED ışın cihazları ve yoğun halojen sistemleri” konulu sunumlarıyla birikimlerine meslektaşlarıyla paylaşacak.

  Sempozyumun ikinci günü olan 30 Mayıs Cumartesi ilk olarak Doç. Dr. Esra Cansay “Estetik restorasyonlarda Adeziv Simantasyon” başlığı altında indirekt kompozit ve porselen restorasyonların simantasyonu ile lamina ve post simantasyonu konularından bahsedecek. Öğleden sonraki programda ise Prof. Dr. Hakan Uysal, “Seramik restorasyonlar, işlev ve estetik” ile “Bruksizm ve seramik restorasyonlar” isimli sunumlarıyla katılımcılara önemli bilgiler aktaracak.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.