Dentiss Logo

Çukurova Diş Hekimliği Günleri Başlıyor

Adana Dişhekimleri Odası, Türk Dişhekimliği Birliği’nin desteği ile 5-7 Ekim tarihleri arasında “Çukurova Diş Hekimliği Günleri” düzenliyor. Adana Hilton Otel’de yapılacak uluslararası kongre düzeyindeki organizasyonda bilimsel oturumların yanı sıra canlı cerrahi uygulamalar ve kurslar da yapılacak.
25.09.2012       18.10.38
Adana Dişhekimleri Odası, Türk Dişhekimliği Birliği’nin desteği ile 5-7 Ekim tarihleri arasında “Çukurova Diş Hekimliği Günleri” düzenliyor. Adana Hilton Otel’de yapılacak uluslararası kongre düzeyindeki organizasyonda bilimsel oturumların yanı sıra canlı cerrahi uygulamalar ve kurslar da yapılacak. Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, Dr. Jorg Michael Ritzmann, Prof. Dr. Tunç İlgenli, Doç. Dr. Hacer Deniz Arısu, Dr. Andreas Kurbat, Dr. Roland Streckbien, Prof. Dr. Serdar Toroğlu, Diş Teknisyeni Hilal Kuday, Dt. İnci Özsoy, Dr. Alain Simonpieri, Doç. Dr. Tosun Tosun, Prof. Dr. Aslan Gökbuget ve Doç. Dr. Rabia Figen Kaptan’ın sunumlar yapacağı kongrenin konu başlıklarından bazıları şöyle: “Estetik bağlantılı adezivler”, “minimum invaziv metotla doğal görünümlü restorasyon yapımı”, “koruyucu ortodontik tedaviler”, “metal desteksiz restorasyonlarda endikasyona bağlı materyal seçimi”,  “estetik ve fonksiyon”, “immediat yüklemede estetik uygulamalar”, “prodontal inflamasyon”, “estetik diş hekimliğinde yeni trendler”. Çukurova Diş Hekimliği Günleri’nin son gününde ise Doç. Dr. Tosun Tosun tarafından canlı implant uygulamaları ve Doç. Dr. Rabia Figen Kaptan tarafından döner alet kursu yapılacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.