Dentiss Logo

Balkanlar Cerrahları Ağırlayacak

3. Uluslararası Balkan Maksillofasiyal Cerrahi Kongresi Makedonya’nın Ohrid şehrinde düzenlenecek. 24-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan organizasyon Balkan Maksillofasiyal Cerrahi Derneği (BAMFS) tarafından yapılacak.
17.02.2014       18.09.21
Resmi dili İngilizce olacağı duyurulan kongrenin konu başlıkları şunlar: implantoloji ve pre-implantoloji, oral patoloji ve cerrahi, bifosfonatlar ve çene osteonekroz, ortognatik cerrahi, estetik cerrahi, yağ aşılama, doku mühendisliği, rejeneratif tıp, orbital ve periorbital patoloji ve cerrahi, kraniyofasiyal cerrahi, bebeklik, çocukluk ve yetişkinlikte distraksiyon yöntemi, tükürük bezleri, rekonstrüktif cerrahi, görüntüleme ve yeni yazılımlar, travmatoloji: yüz, kraniyofasiyal ve dentoalveolar, yüz enfensiyonları, baş ve boyun kanserleri tedavisi.

Türkiye’den konuşma yapacak olan Reha Kişnişçi’nin yanı sıra Henry Kawamoto, Andrew Wexler, Luigi Clauser, Henry Thuau, Julio Acero, Riccardo Tieghi, Josip Bill, Vladimir Popovski, Vitomir Konstatinovic, Srboljub Stosic, Vedran Uglesic, Anton Djorov, Andrej Kansky, Dragan Krasic, Ramazan Isufi ve Vojko Didanovic tema konuları üzerine sunumlar yapacak.

Kongrenin sosyal programında ise hava durumuna bağlı olarak St. Naum Monastery’ye tekne gezisi düzenlenecek. Ayrıca eski şehir, antik üniversite ve manastırlar gezisi; alışveriş turu, 25 Nisan akşamı gala yemeği, 26 Nisan akşamı parti ve çeşitli faaliyetler de düzenlenecek.

Toplantı hakkında bilgilendirmede bulunan Dernek Genel Sekreteri Doç. Dr. Ercüment Önder, “Ülkemizden bu kongreye katılım arzusunda olanlardan ve istekli olanlardan katılım sayısına ve talebine göre küçük bir Balkan turu ile gruba özel uçuş da ayarlanmaya çalışılmaktadır. Özel uçuş ile Üsküp’e gitmek ve oradan karayolu ile devam etmek yerine direk Ohrid uçuşu olabilecektir. Bu konuda sizlere bilgi aktarmaya devam edilecektir. Kongre katılımı direkt olarak kongre internet sayfasından (www.omfscongress2014.mk) yapılabilir” şeklinde konuştu.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.