Dentiss Logo

Antalya’da diş teknisyenliği eğitimi

TDB’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da düzenleyeceği Bilimsel Bölge Toplantısı kapsamında diş teknisyenlerine ve dişhekimi yardımcılarına yönelik eğitim veriliyor. 26 Nisan 2008 Cumartesi günü Prof. Dr. Güven Külekçi’nin diş teknisyenlerine yönelik “Enfeksiyon kontrolü” konulu sunumuyla başlayacak eğitim daha sonra Dr. Uğur Ergin’in “Diş teknisyenliği uygulamalarında karşılaşılan sorunlar (zirkonya, tam seramik, hassas bağlantılı protezler) konulu sunumu ile devam edecek.
13.03.2008       14.27.14

TDB’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da düzenleyeceği Bilimsel Bölge Toplantısı kapsamında diş teknisyenlerine ve dişhekimi yardımcılarına yönelik eğitim veriliyor.

 

26 Nisan 2008 Cumartesi günü Prof. Dr. Güven Külekçi’nin diş teknisyenlerine yönelik “Enfeksiyon kontrolü” konulu sunumuyla başlayacak eğitim daha sonra Dr. Uğur Ergin’in “Diş teknisyenliği uygulamalarında karşılaşılan sorunlar (zirkonya, tam seramik, hassas bağlantılı protezler) konulu sunumu ile devam edecek.

 

Bilimsel Bölge Toplantısı kapsamında dişhekimi yardımcı personeline yönelik de bir eğitim programı hazırlanmış. Program kapsamında Prof. Dr. Emine Nayır “Muayenehane idaresi ve klinik yardımcılığı”, Prof. Dr. Güven Külekçi “Enfeksiyon kontrolü” ve Prof. Dr. Emel Derviş “Maddeler bilgisi, tıbbi atıklar ve korunma” konularında bilgi verecekler.

 

Diş teknisyenliği ve dişhekimi yardımcı personel eğitimleri Antalya Dedeman Hotel’de yapılacak. Diş teknisyeni ve dişhekimi yardımcı eğitimine katılacak olan diş teknisyenleri ve dişhekimi yardımcılarının eğitim programına katılımları ücretsiz. Eğitime katılanlara yaka kartı ve katılım belgesi de verilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.