Dentiss Logo

87. EOS Kongresi İstanbul’da yapılıyor

Avrupa Ortodonti Derneği’nin (EOS) 87. yıllık olağan kongresi 19-23 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Başkanlığını Prof. Dr. Nejat Erverdi’nin yürüttüğü kongrede; en son dentofasiyal tedavi yöntemleri, üç boyutlu görüntüleme, ortodontide kemik ankrajı ve ek cerrahi, farklı perspektiflerden temporomandibular eklem gibi konu başlıklarında konuşmalar gerçekleştirilecek.
15.11.2010       10.36.50

Avrupa Ortodonti Derneği’nin (EOS) 87. olağan yıllık kongresi 19-23 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Başkanlığını Prof. Dr. Nejat Erverdi’nin yürüttüğü kongrede; en son dentofasiyal tedavi yöntemleri, üç boyutlu görüntüleme, ortodontide kemik ankrajı ve ek cerrahi, farklı perspektiflerden temporomandibular eklem gibi konu başlıklarında konuşmalar gerçekleştirilecek. Bilimsel olduğu kadar sosyal programıyla hayli ilgi çekecek kongreye başta Türkiye ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden yoğun bir katılım bekleniyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.