Dentiss Logo

8. Bahar Sempozyumu 3-4 Mayıs’ta Çorum’da

Sivas Dişhekimleri Odası 8. Bahar Sempozyumu 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde Çorum Anitta Otel’de yapılacak. İki gün sürecek sempozyumun bilimsel ve sosyal programı dişhekimlerinin ilgisini çekecek. Organizasyon 3 Mayıs Cumartesi günü Prof. Dr. Hişam Demirköprülü tarafından yapılacak “Laminant veneerler" sunumuyla başlayacak. 
03.04.2008       17.46.43

Sivas Dişhekimleri Odası 8. Bahar Sempozyumu 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde Çorum Anitta Otel’de yapılacak. İki gün sürecek sempozyumun bilimsel ve sosyal programı dişhekimlerinin ilgisini çekecek. Organizasyonun ilk günü olan 3 Mayıs Cumartesi günü Prof. Dr. Hişam Demirköprülü “Laminant veneerler”, Doç Dr. Haluk Bodur “Muayenehane pratiğinde pedodontinin yeri ve süt dişlerinde endodontik yaklaşım”, Prof. Dr. Sema Yüksel “Ortodontik anamolilerin etiyolojisi ve erken dönem ortodontik tedaviler”, Doç. Dr. Erkan Erkmen “İmplantta cerrahi planlama ve gömülü dişlerin cerrahisi” konularında sunum yapacaklar. 4 Mayıs Pazar günü ise Doç. Dr. Cemal Tınaz “Kök kanal tedavisinde çalışma uzunluğunun öncesi ve yöntemleri”, Doç. Dr. İlker Cebeci “Dental tomografi” başlıklı sunumlarını gerçekleştirecekler.  Sempozyum sırasında yapılacak Çorum Müzesi gezisiyle dişhekimleri şehrin tarihi ve kültürü hakkında bilgi sahibi olabilecekler.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.