Dentiss Logo

7. Osseder Kongresi Nisan ayında yapılıyor

Osseointegrasyon Derneği (Osseder) tarafından organize edilen 7. Uluslararası Ossoeintegrasyon Kongresi, 3-4 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Harbiye’de bulunan Askeri Müze ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bilimsel Komite Başkanlığı’nı Ankara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Ünsal’ın yapacağı organizasyon, 3 Nisan Cuma günü Osseder Başkanı Serdar Soytürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak.
25.02.2009       12.15.22

Osseointegrasyon Derneği (Osseder) tarafından organize edilen 7. Uluslararası Ossoeintegrasyon Kongresi, 3-4 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Harbiye’de bulunan Askeri Müze ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bilimsel Komite Başkanlığı’nı Ankara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Ünsal’ın yapacağı organizasyon, 3 Nisan Cuma günü Osseder Başkanı Serdar Soytürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak. Konuşmanın hemen ardından başlayacak bilimsel programda; Hakan Öğe “Bir dünya turunun anotomisi”, George Tawil “Dikey boyut yetersizliği olan posterior maksillada tedavi yaklaşımları(Bölüm-1-2)”, Ata Anıl “İmpant yerleştirilmesini takiben iyileşen erken kemik yüzeyinin farklı karakteristik yüzeyleri”, Nejat Erverdi “Alveolar distraksiyon ve implantoloji”, Bjarni Pjettrusson “Protetik diş hekimliğinde kanıta dayalı tedavi planlaması gerçekçi mi yoksa sadece hayal mi?” ve “Posterior maksillada tedavi seçenekleri:kısa implantlar sinüs tabanı yükseltilmesi”,Türker Örnekol “Dişsiz maksillanın rehabilitasyonunda güncel yaklaşımlar” gibi konularda sunum yapacaklar.

 

Organizasyonun ikinci günü olan 4 Nisan Cumartesi ise; Otto Zuhr “Çekim soketi uygulamaları-son bilimsel veri ve klinik pratiğiyle ilgisi”, Luc Gillot “İmplantolojide anotomik riskler:3 boyutlu görüntüleme”, Bernard Cannas“İmplantolojide anotomik riskler:3 boyutlu görüntüleme”, Chantal Malevez “Tamamen atrofiye maksilla rehabilitasyonunda sınırları ne kadar geniş tutabiliriz?”, Haşmet Gökdeniz “Sinüs Lifting”, Jose Luis Calvo Guirado “Platform Switching”, Hakan Özyuvacı “Maksillada implant uygulamalarında son nokta! (İleri yaklaşımlar) (Dişhekimliğinin bittiği yer)” isimli sunumlarıyla katılımcı dişhekimlerine önemli bilgiler verecek. Ayrıca kongre öncesi 2 Nisan Perşembe günü Prof. Dr. Chantal Malevez “Zigoma implantları ve canlı cerrahi uygulama” konulu bir kurs verecek.

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makale'nin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.