Dentiss Logo

4. ITI Türk Kongresi İstanbul’da yapıldı

4.ITI Türk Kongresi, 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul Maslak’taki Shereton Oteli’nde yapıldı. Ana başlığı “Oral İmplantlojideki Gerçekler” olan organizasyona 350’nin üzerinde kişi katıldı. Kongrenin bilimsel başkanlığını Prof. Dr. Ateş Parlar, organizasyon sorumluluğunu ise ITI Türk Section’un Başkanı Prof. Dr. Haldun İplikçioğlu yaptı.
06.05.2008       15.03.43

4.ITI Türk Kongresi, 3-4 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul Maslak’taki Shereton Oteli’nde yapıldı. Ana başlığı “Oral İmplantlojideki Gerçekler” olan organizasyona 350’nin üzerinde kişi katıldı. Japonya’dan Hideaki Katsuyama, İtalya’dan Daniele Botticelli, Hollanda’dan Daniel Wismeijer, Avustralya’dan Tony Dawson ve İzlanda’dan Bjami E. Pjetursson’un davetli konuşmacı olarak sunum yaptığı kongrenin bilimsel başkanlığını Prof. Dr. Ateş Parlar, organizasyon sorumluluğunu ise ITI Türk Section’un Başkanı Prof. Dr. Haldun İplikçioğlu yaptı. Ayrıca kongrede Ali Murat Kökat, Özgür İnan, Tolga Akova, Deniz Çetiner, Özde Sezgin ve Yeliz Çavuşoğlu gibi bazı ITI Memberler sunumlar gerçekleştirdi.

 

Önceki kongrelerin aksine 4. ITI Türk Kongresi’nde daha fazla sayıda yabancı ismin konuşma yaptığını belirten Prof. Dr. Haldun İplikçi, “Türkiye’de ITI oldukça büyüyen bir yapıya sahip. Günümüzde üye sayısı 120’lere ulaştı. Dolayısıyla ülkemizin içinde bu misyonu daha da genişletebilmek için yeni seslere ve yüzlere ihtiyaç duyuyoruz. Yabancı konuklarımız arasında kendi alanlarında çok ciddi araştırmalara imza atmış kişiler bulunuyor. Biz de bu anlamda doğrudan katkı sağlanması için böylesine önemli isimleri kongremize davet ettik. Geri kalan sürede de genç konuşmacı ve araştırmacıların sunum ve posterlerine yer verildi” şeklinde konuştu.   

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.