Dentiss Logo

4. Bilimsel Endodonti Sempozyumu Antalya’da gerçekleştiriliyor

Türk Endodonti Derneği (TED) ve Kosova Endodonti Derneği işbirliğiyle hazırlanan 4. Bilimsel Endodonti Sempozyumu 23-26 Nisan 2009 tarihleri arasında Antalya-Side’de bulunan Sunrise Queen Hotel’de gerçekleştirilecek. Dişhekimliğinin gelişiminde önemli bir bilim alanı olarak kabul edilen endodonti bilim dalı ile ilgili bilimsel ve güncel konuların ele alınacağı sempozyumda, konusunda uzman dört öğretim üyesi ağırlıklı olarak klinik endodonti konusunda konferans verecekler.
26.02.2009       10.32.28

Türk Endodonti Derneği (TED) ve Kosova Endodonti Derneği işbirliğiyle hazırlanan 4. Bilimsel Endodonti Sempozyumu 23-26 Nisan 2009 tarihleri arasında Antalya-Side’de bulunan Sunrise Queen Hotel’de gerçekleştirilecek.

 

Dişhekimliğinin gelişiminde önemli bir bilim alanı olarak kabul edilen endodonti bilim dalı ile ilgili bilimsel ve güncel konuların ele alınacağı sempozyumda, konusunda uzman dört öğretim üyesi ağırlıklı olarak klinik endodonti konusunda konferans verecekler. Organizasyon kapsamında, Türkiye’de endodonti alanında yapılan araştırmalar aynı salonlarda serbest bildiri ve poster olarak sunulacak. Bunun yanında dişhekimliği fakülteleri endodonti bilim dalı öğretim üyelerinin yer alacağı panel düzenlenecek. Panelde dişhekimlerinin tüm sorularına yanıt aranacak karşılıklı bilgi ve görüşler paylaşılacak. Sempozyum sırasında İngilizce konferanslar simültane olarak tercüme edilecek.

 

4. Bilimsel Endodonti Sempozyumu’na katılan firmalar tarafından katılımcılara yönelik olarak çeşitli uygulamalı seminerler gerçekleştirilecek. Kursların içeriği ve katılım şartları ise önümüzdeki günlerde TED’in web sitesinde ve mail yoluyla yapılacak duyurularla bildirilecek. 

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makale'nin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.