Dentiss Logo

3. Uluslararası Ağız ve Çene Cerrahisi Kongresi Antalya’da yapılıyor

Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) tarafından organize edilen 3. Uluslararası Ağız ve Çene Cerrahisi Kongresi, 22-26 Nisan 2009 tarihlerinde Antalya’da IC Hotels Green Palace’de yapılacak. Kanıta dayalı klinik uygulamalar (Temporomandibuler eklem, travma, distraksiyon osteogenezi, dental implant) ve karar oluşturma ile araştırmaya dayalı klinik uygulamaların (doku mühendisliği, büyüme faktörleri, hücre esaslı aygıtlar) ana konu olarak tartışılacağı kongrede, ayrıca patoloji, çene-yüz deformiteleri, rekonstrüksiyon, astroskopi ve yüz implantları konularında sunumlar yapılacak.
06.02.2009       12.21.57

Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) tarafından organize edilen 3. Uluslararası Ağız ve Çene Cerrahisi Kongresi, 22-26 Nisan 2009 tarihlerinde Antalya’da IC Hotels Green Palace’de yapılacak. Kanıta dayalı klinik uygulamalar (Temporomandibuler eklem, travma, distraksiyon osteogenezi, dental implant) ve karar oluşturma ile araştırmaya dayalı klinik uygulamaların (doku mühendisliği, büyüme faktörleri, hücre esaslı aygıtlar) ana konu olarak tartışılacağı kongrede, ayrıca patoloji, çene-yüz deformiteleri, rekonstrüksiyon, astroskopi ve yüz implantları konularında sunumlar yapılacak. Resmi dilin İngilizce olacağı organizasyonun uluslararası davetli konuşmacıları şu isimlerden oluşuyor: Thomas Dodson (ABD), Henning Schliephake (Almanya), Lim K. Cheung (Çin), Piet Haers (İngiltere), Anders Holmlund (İsveç), Luigi Califano (İtalya), David Precious (Kanada), Tetsu Takahashi (Japonya) ve Ahmed Medra (Mısır).

 

Yoğun geçecek bilimsel programın ardından stres atmak isteyen katılımcıları eğlenceli bir sosyal program bekliyor. Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Nisan ayının kendine has havasında yakından görebilecek olan dişhekimleri, golf, tenis, rafting ve paintball gibi sportif etkinliklere de katılabilecekler.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.