Dentiss Logo

3. Endodonti Sempozyumu Antalya’da yapılıyor

3. Endodonti sempozyumu;  25-27 Nisan 2008 tarihleri arasında, Antalya Lares Park Otel'de, TDB 100. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor. TDB’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da düzenleyeceği Bilimsel Bölge Toplantısı’nın birinci günü 14.00-17.00 saatleri arasında Türk Endodonti Derneği 3. Bilimsel Sempozyumu ile başlayacak. Sempozyumda “Sabit protezlerde kullanılan materyal ve yöntemler konusunda klinik yaklaşımlar” konusunda panel yapılacak.
13.03.2008       14.21.56

3. Endodonti sempozyumu;  25-27 Nisan 2008 tarihleri arasında, Antalya Lares Park Otel'de, TDB 100. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor.

 

TDB’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da düzenleyeceği Bilimsel Bölge Toplantısı’nın birinci günü 14.00-17.00 saatleri arasında Türk Endodonti Derneği 3. Bilimsel Sempozyumu ile başlayacak. Sempozyumda “Sabit protezlerde kullanılan materyal ve yöntemler konusunda klinik yaklaşımlar” konusunda panel yapılacak. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Gülümser Koçak’ın yapacağı panele Prof. Dr. Emine Nayır, Prof. Dr. Deniz Şen, Dr. Uğur Ergin ve Dr. Ebru Okan konuşmacı olarak katılacaklar. İkinci gün programı ise saat 10.00’da Doç. Dr. Diljin Keçeli’nin “Endodontik kökenli periapikal lezyonlarda iyileşme” başlıklı sunumuyla başlayacak. Daha sonra Doç. Dr. Jale Tanelp “Endodontide monobloklar”, Prof. Dr. Gunnar Belgerholtz “Kök kanalı tedavisinin sanatsal ve bilimsel yönleri – teknik kalite ve klinik sonuçlar” ve Prof. Dr. Paul Dummer “Çeşitli endodonti olgularda teşhis zorlukları” konularında sunum yapacaklar.

 

27 Nisan Pazar günü ise Doç. Dr. Ali Çağın Yücel’in “Endodontide karşılaşılan komplikasyonlar” konulu sunumu ve tartışma yapılacak.

 

Etkinlikte katılımcıların otelde yer bulma konusunda sorun yaşamaması için bir an önce rezervasyonlarını yaptırmaları gerektiğini belirten yetkililer, organizasyonla ilgili [email protected] adresinden ayrıntılı bilgi edinebileceklerini söylediler.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.