Dentiss Logo

3. Dental Estetik Bahar Sempozyumu 29 Mart 2014'te

Ivoclar Vivadent’in dişhekimliğindeki en son teknoloji ve güncel gelişimleri takip etmek için bir norm haline gelen geleneksel 3. Bahar Sempozyumu, 29 Mart 2014’te yine İstanbul The Ritz-Carlton Otel’de gerçekleştirilecek.
27.03.2014       16.56.46
Tam seramikler, implant üstü biofonksiyonel protezler ve estetik kompozit uygulamaları konusunda, özenle seçilmiş konuşmacılar, güncel yaklaşımları ve deneyimlerini, bu sempozyumda katılımcılarla paylaşacaklar.

Yabancı konuşmacıların sunumlarının İngilizce’den Türkçe ve Fransızca’ya simültane olarak çevrileceği sempozyum programı kısaca şöyle: Dr. Ali Haydar Özoğlu “Estetik Kompozit Restorasyonlarda Tabakalama Konsepti”, Walter Böthel “A dan Z'' ye Total Protezler, CDT Hilal Kuday “IPS e.max için Endikasyona Göre Doğru Materyal Seçimi”, Dr. Markus Lenhard “Günlük Pratikte Bulk-Fill Restorasyonlar Kullanılmalı mı Uzak mı Durmalı?”, CDT August Bruguera “Sanat Harikası Lithium Disilicate Uygulamaları”, Walter Böthel “Biofonksiyonel Protez Sistemleri”, Dr. Stefen Koubi “Her Zaman, Her Yerde Lithium Disilikat ile Sınırları Zorlama: Yeni Yaklaşımlar”, CDT. Oliver Brix “Estetik Potansiyelinizi Doruklara Taşımak”, Prof. Angelo Putignano “Empress Direct Restorasyonları ve StyleItaliano”, Dr. Gauthier Weisrock “Direkt Restorasyonlarda Son Gelişmeler”.

 

 

Ayrıntılı bilgi için: www.ivoclarvivadent.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.