Dentiss Logo

17. TDB Kongresi Bursa’da yapılıyor

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 17. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, 24-26 Haziran 2010 tarihlerinde Bursa’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Dişhekimliğinde Değişen Doğrular” ana başlığıyla yapılacak bu yılki kongrede konuşmalar üç farklı salonda yapılacak. Kongrede bilimsel program çerçevesinde konferansların yanı sıra kurslar ve paneller düzenlenecek.
06.03.2010       11.55.55

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 17. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, 24-26 Haziran 2010 tarihlerinde Bursa’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Dişhekimliğinde Değişen Doğrular” ana başlığıyla yapılacak bu yılki kongrede konuşmalar üç farklı salonda yapılacak. Bilimsel programda 10’u yurtdışından olmak üzere toplam 38 konuşmacı, oral diagnoz ve radyoloji, konservatif tedavi, endodonti, protez, cerrahi, periodontoloji, ortodonti, pedodonti, implantoloji, deontoloji, meslek hastalıkları gibi dişhekimliğinin çeşitli disiplinlerden güncel konuları katılımcı dişhekimleriyle paylaşacak.

 

Kongrede bilimsel program çerçevesinde konferansların yanı sıra kurslar ve paneller düzenlenecek. Ayrıca tebliğ ve poster sunumları da izlenebilecek. Ayrıca 2500 metrekarelik fuar alanında yurtiçinden ve yurtdışından gelecek firmaların katılımıyla Expodental 2010 Fuarı gerçekleştirilecek.

 

TDB 17. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, bilimsel programının yanı sıra zengin sosyal programıyla da katılımcıları memnun edecek. Dişhekimleri kongre boyunca çok sayıda uygarlığa beşik olmuş etkileyici tarihi, kültürel ve kentsel dokusunu yakından görme fırsatı yakalayacaklar.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.