Dentiss Logo

13. BaSS Kongresi Kıbrıs Rum Kesimi’nde yapılıyor

13. Balkan Stomatoloji Topluluğu Kongresi (BaSS), 1-4 Mayıs 2008 tarihlerinde Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol şehrindeki Grand Resort Hotel’de yapılacak. Çeşitli konularda sunumların yapılacağı organizasyonda katılımcılar dişhekimliğindeki son gelişmeleri öğrenerek yeni ürünleri görme fırsatı yakalayacak. Dişhekimleri bir yandan mesleki gelişmleri bakımından önemli konuları dinlerken bir yandan da Akdeniz’in cezbedici ortamında hoş anlar yaşayacaklar.
25.03.2008       11.01.08

13. Balkan Stomatoloji Topluluğu Kongresi (BaSS), 1-4 Mayıs 2008 tarihlerinde Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol şehrindeki Grand Resort Hotel’de yapılacak. Çeşitli konularda sunumların yapılacağı organizasyonda katılımcılar dişhekimliğindeki son gelişmeleri öğrenerek yeni ürünleri görme fırsatı yakalayacak. Dişhekimleri bir yandan mesleki gelişmleri bakımından önemli konuları dinlerken bir yandan da Akdeniz’in cezbedici ortamında hoş anlar yaşayacaklar. Kongrede aralarında temel dişhekimliğinde gelişmeler, toplum dişhekimliği, dişhekimliği ve kardiyoloji, endodonti, ortodonti, dişhekimliğinde kullanılan malzemeler, periodontoloji ve prostodonti gibi konuların bulunduğu çok sayıda sunum yapılacak.    


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.