Dentiss Logo

1. Ulusal Camlog Kongresi

1.Ulusal Camlog Kongresi, 8-10 Mayıs 2009 tarihlerinde Antalya Lares Park Hotel’de yapılıyor. Yurtiçinden ve yurtdışından altı konuşmacının sunum yapacağı kongrede, güncel tedavi yaklaşımlarında ön plana çıkan radyolojik değerlendirme yöntemleri, protetik planlamanın cerrahi uygulamaya olan yansımaları, ileri cerrahi uygulamalardaki son noktalar ve lazer destekli oral implantoloji uygulamaları hakkında bilgi paylaşımının sağlanması amaçlanıyor.
27.03.2009       14.02.29

1.Ulusal Camlog Kongresi, 8-10 Mayıs 2009 tarihlerinde Antalya Lares Park Hotel’de yapılıyor. Yurtiçinden ve yurtdışından altı konuşmacının sunum yapacağı kongrede, güncel tedavi yaklaşımlarında ön plana çıkan radyolojik değerlendirme yöntemleri, protetik planlamanın cerrahi uygulamaya olan yansımaları, ileri cerrahi uygulamalardaki son noktalar ve lazer destekli oral implantoloji uygulamaları hakkında bilgi paylaşımının sağlanması amaçlanıyor. Organizasyon sırasında klinisyen dişhekimleri ve doktora öğrencilerinin yapacakları sunumlar arasından bilimsel jüri tarafından seçilecek birinci sunuya ödül verilecek. Ayrıca kongre başlamadan önce “Oral implantolojide a’dan z’ye planlama-Camlog implantları ıle uygulamalı handson çalışma” isimli bir kurs yapılacak. Kursu Almanya’dan Dr. Detlef Hildebrand verecek.

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.