Dentiss Logo

Ultracain, Artık Septodont Güvencesiyle ve Avixa Dağıtım Ağıyla Türkiye’de!

Anestezi ve ağrı yönetiminde öncü şirket Septodont, 2022 yılında dünyada Sanofi’nin tüm dental portfoyünü bünyesine kattı. Ultracain, artık Septodont öncülüğü ve güvencesiyle Türkiye’de diş hekimlerinin hizmetine sunuluyor.
18.12.2023       11.36.52

Diş tedavilerinden korkan hastalar arasında, anestezi enjeksiyonundan çekinen hatta bu sebeple tedaviyi erteleyenler de var. Bu korkunun aşılmasında, diş hekimi yönlendirmeleri büyük rol oynuyor. Ağrı yönetiminde diş hekimlerinin en büyük yardımcısı; şüphesiz bu konuda uzmanlaşmış Septodont gibi üreticiler. Septodont, ağrı yönetimindeki uzmanlığı ile hasta ve hekim ilişkisinin merkezinde olmanın sorumluluğunu taşıyor.

Dental anestezinin öncü markası Septodont, her yıl 500 milyondan fazla anestezik karpül üretiyor, küresel ölçekte sağlık yetkililerinin ve uygulayıcıların güvenini kazanıyor.

"Şirketin öncü ürünlerinden Septanest, dünya genelinde diş hekimleri tarafından her 1 saniyede 15 kez enjekte ediliyor"

Yapılan son çalışmalar, nüfusun %1-6'sının latekse karşı hassas olabileceğini gösteriyor. Septodont, ürünlerinin klinik kullanımıyla ilgili sorumluluk hisseden bir şirket olarak sadece enjekte edilebilir malzeme için değil, aynı zamanda tüm kartuş üretim sürecinde doğal lateks ile tüm temasın ortadan kaldırılmasına kadar özen gösteriyor. Septodont, sadece sentetik malzemeler kullanıyor ve kartuşları paraben içermiyor.

Anestezi uygulaması sırasında ağrının birçok nedeni olsa da enjeksiyonun hızı ve pürüzsüzlüğü öne çıkıyor. Bu nedenle, enjeksiyon hızının dakikada bir mililitreyi geçmemesi ve uygulamanın mümkün olduğunca yumuşak olması tavsiye ediliyor. Septodont, kartuş içindeki pistona karşı direnci en aza indirmeye ve silikonizasyona özellikle dikkat ederek anestezinin düzgün akışını sağlamaya çalışıyor.

Ultracain, AVIXA’nın yaygın dağıtım ağı ile tüm dental ecza depolarında ve her an ulaşılabilir!


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.