Dentiss Logo

TDB, Deprem Bölgesindeki Diş Hekimlerine Destek için Bağış Hesabını Duyurdu

Yaşanan afet, deprem bölgesindeki binlerce vatandaş gibi diş hekimlerini de olumsuz etkiledi. Kurtarılmayı bekleyenlere dair bilgilerin yanı sıra peş peşe taziye mesajları yayınlanıyor. Türk Dişhekimleri Birliği (TDB), acıların paylaşılması ve meslektaşlara destek sunulması için bağış hesabını duyurdu.
08.02.2023       17.55.06

Türkiye’nin 10 ilini etkileyen deprem felaketinde binlerce vatandaş gibi deprem bölgelerindeki diş hekimleri ve aileleri de etkilendi. Hayatını kaybeden diş teknisyeni ve diş hekimlerine dair taziye mesajları Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) sosyal medya hesaplarında paylaşılırken, yaşanan kayıplar meslektaşlarını yasa boğdu.

Acıların paylaşılması için pek çok bağış talebi aldıklarını duyuran Türk Dişhekimleri Birliği, ihtiyaç sahibi diş hekimlerine destek verilmesi için bağış hesaplarını paylaştı. Yapılacak bağışlar, TDB Yardımlaşma Fonu’ndan, deprem nedeniyle zor koşullarda bulunan meslektaşlara destek için kullanılacak. Bağış yapmak isteyenler hesap bilgilerini buradan görebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.