Dentiss Logo

Sağlıklı Dişler için Diş Arası Temizliği

Philips Sonicare ağız bakım ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ağız bakım ürünleri ile kişilerin ağız ve diş sağlığı için doğru bakımı yapmasını destekliyor. Diş fırçalama, dişlerin arasında bulunan dar alanlara ulaşmak için bol su tüketimi ile beraber günde bir kez diş arası temizleyici kullanımı ağız bakımına yardımcı oluyor.
20.04.2023       11.44.02

Sağlıklı ağız ve dişlere sahip olmak için herkesin uygulayabileceği yöntemler mevcut. Bu yöntemlerin en başında düzenli diş fırçalama alışkanlığı gelirken diğer önemli yöntem ise dişlerin arasında bulunan dar alanlara ulaşmak için bol su tüketilmesi. Su tüketimi ile beraber günde bir kez diş arası temizleyici kullanımı ağız bakımına yardımcı oluyor. Philips Sonicare ağız bakım ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ağız bakım ürünleri ile kişilerin ağız ve diş sağlığı için doğru bakımı yapmasını destekliyor ve sahip olduğu 30 yıllık uzmanlığıyla başarılı sonuçlar için yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor.

Uygulanan alanlarda plağı %99'a kadar temizleyen* Philips Diş Arası Temizleyici, ağız ve diş sağlığının korunması için diş aralarında zahmetsizce, derinlemesine temizlik sunuyor. Yoğunluk ayarı ve 360° dönen başlığı, ulaşılması zor bölgelerdeki plakları ve yiyecek artıklarını temizliyor.

Kompakt ve ergonomik tasarımı, günlük diş arası temizlemede kullanışlı bir çözüm olurken, standart diş ipiyle uğraşmadan 60 saniyede ağız bölgesine ferahlık verirken derinlemesine temizlik imkânı sunuyor. USB-C kablosuyla kullanışlı şarjı, çoğu cep telefonu veya tablet ile aynı bağlantıyı kullanırken, tek şarjla 14 güne kadar temizlik elde edilebiliyor.

*İn-vitro çalışma kapsamında. Asıl sonuçlar farklılık gösterebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.