Dentiss Logo

iTero Element Plus Serisi, Türkiye'de Kullanıma Sunuldu

Yeni nesil tarayıcılar ve görüntüleme sistemlerinden oluşan iTero Element® Plus Serisi, ağız içi tarama deneyimini iyileştirmek, klinik verimliliğini artırmak ve daha fazla hastanın tedavi edilmesini sağlamak için tasarlanmış ileri teknoloji ve özelliklere sahip.
03.05.2023       13.05.18

İstanbul, Türkiye, 3 Mayıs 2023 - Align Technology Türkiye, bugün iTero Element® Plus Serisinin Türkiye'de satışa sunulduğunu duyurdu. Şirketin iTero Element tarayıcı ve görüntüleme sistemleri portföyünü genişleten bu seri, diş hekimliği pazarının daha geniş bir kesimine yönelik yeni çözümler içeriyor.

Yeni iTero Element Plus Serisi tarayıcılar ve görüntüleme sistemleri, doktorların güven duyduğu mevcut tüm ortodontik ve restoratif dijital yeteneklerin yanı sıra sorunsuz bir tarama deneyimi için daha hızlı işlem süresi ve gelişmiş görselleştirme yeteneklerini yeni, şık ve ergonomik tasarımlı bir pakette sunuyor. Hem tekerlekler üzerinde hareket ettirilebilir hem de mobil konfigürasyonlarda mevcut olan iTero Element Plus Serisi, daha fazla esneklik ve mobilite sağlıyor. Mobil konfigürasyon iTero Element Plus Serisinin gücünü, tekerlek üzerinde hareket ettirilebilen konfigürasyon ile aynı yüksek kaliteli görüntüleri sunan tıbbi sınıf, kompakt, taşınabilir bir mobil tarayıcı çözümü haline getiriyor.

Pazara sundukları bu yeni çözüm hakkında konuşan Align Technology Türkiye Genel Müdürü Gökhan Aydınoğlu, “Ağız içi tarayıcılar ve dijital çalışma süreçleri de dâhil olmak üzere dijital ortodonti ve diş hekimliği alanındaki 25 yılı aşkın inovasyonumuzla Türkiye'deki doktorlara ve hastalarına en son teknolojileri sunmaya odaklanıyoruz. Türkiye’deki doktorların gelişen ihtiyaçlarını karşılamaya kararlıyız. iTero Element Plus Serisini, doktorların hastaları için en iyi klinik sonuçları sağlamalarına, kliniklerini büyütmelerine, dijital tarama ve görüntülemeyi dijital iş süreçlerinin temel bir parçası olarak kliniklerine kolayca entegre etmelerine yardımcı olmak için tasarladık. iTero Element Plus Serisini en yeni bilgi işlem gücü, özel bir yapay zekâ çipi ve yeni yapay zekâ tabanlı özelliklerin yanı sıra kolaylıkla güncellenebilecek şekilde tasarladık.” dedi.

iTero Element Plus Serisi çözümler, restoratif ve ortodontik dijital iş süreçlerinde şu avantajları sunuyor:

  • Optimize edilmiş hasta deneyimi için daha net ve canlı görüntüler sunmak amacıyla daha yüksek parlaklık ve tam entegre 3D ağız içi kamera ile geliştirilmiş görselleştirme.
  • Daha hızlı, sorunsuz tarama: Taramaların işlenmesi için yüzde 20 daha az bekleme süresi.
  • Geleceğin yapay zekâ tabanlı özellikleri.
  • iTero Element 5D Plus görüntüleme sistemi, interproksimal çürüklerin tespit edilmesine yardımcı olan NIRI teknolojisini de içeriyor. iTero Element 5D Plus Lite görüntüleme sisteminde ise bir yazılım yükseltmesi ile kolaylıkla NIRI aktivasyonu yapılabiliyor.

iTero Element Plus Serisi hakkında daha fazla bilgiye http://www.itero.com adresinden ulaşabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.