Dentiss Logo

İmplantüstü Protez Eğitimine Yoğun İlgi

İmplant kullanımının yaygınlaşması, implantüstü protezleri diş hekimlerinin en çok ihtiyaç duyduğu konulardan birisi haline getirdi. Mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA Akademi’nin hazırladığı “Kapsamlı İmplantüstü Protez Eğitimi”, zenginleştirilmiş içeriği ile beğeni topluyor.
09.05.2023       15.56.33

VESTA Akademi’nin Kapsamlı İmplantüstü Protez Eğitimi, bu konudaki önemli bir ihtiyacı gidermek üzere, ülkemizin önde gelen protez uzmanları tarafından tasarlandı. Oldukça uzun ve kapsamlı çalışmalar sonucu oluşturulan eğitim müfredatında, uygulamalı kısımlara ağırlık veriliyor.

İmplantüstü protez uygulamalarında ihtiyaç duyulan bütün temel konuların tek bir kurs çatısı altında toplanması, katılımcı hekimlere bütüncül bir bakış açısı kazandırırken zamandan da önemli bir tasarruf sağlıyor. İki gün süren eğitim, çok farklı uygulamalarla zenginleştirildi.

Programda, her yarım günde bir, farklı bir uygulama yer alıyor. Kursiyer diş hekimleri, pratik çalışmalar sırasında önce eğitmenleri izliyor, söz konusu tekniği görerek öğrenme imkânı buluyor. Ardından da eğitmenler nezaretinde bizzat uygulayarak tecrübe ediniyor. 

Straumann ve Addcosil Silicones Katkılarıyla Düzenleniyor

Mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA Akademi’nin, Straumann ve Addcosil Silicones katkılarıyla hazırladığı kurs, alanında saygın eğitmenler tarafından veriliyor. Akademisyen ve klinisyen kimlikleriyle öne çıkan Prof. Dr. Özgür İnan, Prof. Dr. Hanefi Kurt ve Doç. Dr. Özgün Yusuf Özyılmaz, uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimlerini, katılımcı meslektaşlarla paylaşıyor.

Diş hekimlerinin beğenisi toplayan ve yoğun ilgi ile düzenlenen eğitim hakkında detaylı bilgiler, 0555 518 87 27 numaralı telefondan VESTA Akademi Eğitim Sorumlusu İlhan Köse’ye ulaşılarak alınabilir. Ayrıca www.drvesta.com sitesinden de eğitim detaylarını görmek ve kayıt yaptırmak mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.