Dentiss Logo

İDEX 2022, Rekor Kırdı

İki yıl aradan sonra düzenlenen İDEX İstanbul - 17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, rekor ticaret hacmine ulaştı. Fuarda 200 milyon doların üzerinde ticaret gerçekleşti, ziyaretçi rakamı 76 bini aştı.
16.06.2022       12.54.43

Dünya ağız ve diş sağlığı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan İDEX İstanbul, 200 milyon doların üzerinde iş hacmi yaratarak rekor kırdı. Fuarın diğer rekoru ise ziyaretçi rakamında gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlayan İDEX İstanbul’a 24 bin 748’i yabancı, toplam 76 bin 148 alıcı geldi. Fuar bu rakamlarla tarihinin en verimli ticaret platformu oldu.

Bu yıl 17’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı IDEX İstanbul, Avrupa, Afrika, Balkanlar, Körfez Ülkeleri, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden gelen alım gruplarını misafir etti.

“Bu Fuarın Başarısı Sürpriz Değil”

Fuarın, özellikle yabancı ziyaretçi rakamının sürpriz olmadığını dile getiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “Fuar daha açılmadan yabancı alıcı rakamını en az 22 bin olarak öngörmüştük. Çünkü uluslararası data departmanımıza kayıt yaptıran yabancı alıcı rakamı o kadardı. Biz bu fuar için çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Fuar, daha ilk gününden, Türkiye’deki tüm fuarlardan daha fazla yabancı alıcı ağırlayacağını gösterdi. Her açıdan çok verimli geçen fuar, toplam 76 bin 148 ziyaretçi rakamına ulaştı. Bu rakamın 25 bine yakınını yabancılar oluşturdu” dedi.

Sempozyum Yoğun İlgi ile Karşılandı

Fuarda, uluslararası ünlü yerli ve yabancı akademisyenlerin konuk olduğu, sektörün dünü, bugünü ve yarınının ele alındığı V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da düzenlendi. Sempozyum programlarında ağız ve diş sağlığındaki yenilik ve gelişmeler uygulamalı olarak ele alındı. Dünyanın en önemli akademisyen ve uzmanları, diş hekimlerine ve öğrencilere sektördeki yenilikleri aktardı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.