Dentiss Logo

Eğitim, Moda ve Dahası DTI - FDI Sempozyumu’nda

FDI Dünya Diş Hekimliği Federasyonu’nun her yıl düzenlediği kongrede Dental Tribune International (DTI), Study Club Sempozyumu’nu bu yıl dördüncü kez gerçekleştirecek. İstanbul Kongre Merkezi’nin sergi katında FDI’ın bilimsel programının yanı sıra yapılacak olan uzman konferans serisi Shofu, Kerr ve COLTENE tarafından desteklenecek ve klinik uzmanlar özellikle diş hekimliğinde yeni konseptleri ve teknolojileri tartışacak.
23.08.2013       10.46.13
Uluslararası diş hekimliği yayın grubuna göre; katılımcılar dolgu teknolojileri, MIMI flapsız cerrahi ve minimal invazif kozmetik diş hekimliği ile diğer konu başlıklarında bilgilerini güncelleyebilecek. Ayrıca CBCT’nin günlük uygulamaların bir parçası olmasının sebepleri sempozyumda tartışılacak.

Perşembe günü başlayacak ve 30 dakika sürecek kurslar her gün, B029-D032 ve B066-B71 stantlarında 11.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacak. Sempozyuma katılım, kongre ziyaretçileri için ücretsiz olacak. Tüm sunumlar, kursun ardından DT Study Club e-eğitim platformunda da izlenebilmesi için kayıt altına alınacak.

Bu yıl, kongrenin ikinci günü CROIXTURE’ın sponsor olduğu moda etkinliğine adanacak. Klinik için son moda kıyafetler sergilenecek ve hekimler, indirimli fiyata yerinde alışveriş yapabilecek.

DTI, ilk FDI Study Club Sempozyumu’nu kongrenin 97. serisi olan 2009 yılında Singapur’da gerçekleştirdi. 2008’den beri ADA CERP eğitim platformu, çevrimiçi dersler kadar uluslararası konferans ve sergilerde de milyonlarca diş hekimine eğitim sunuyor. DTI’den duyurulan verilere göre dünya genelinde 150 binden fazla diş hekimi DT Study Club’a üye. Almanya, Fransa, İtalya ve Brezilya gibi ülkelerde bölgesel platformlar da mevcut.

Dentsply, Straumann, GlaxoSmithKline ve ‘Ağız Sağlığı Ağı’ adında kendi platformuna sahip olan Colgate – Palmolive firmaları 2010 yılında DTI ile işbirliği yaptılar.

FDI Sempozyumu ve DT Study Club hakkında daha fazla bilgi almak ve platforma üye olabilmek için www.dtstudyclub.com adresi ziyaret edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.