Dentiss Logo

Dört Dörtlük Eğitim, A’dan Z’ye İmplantoloji

İmplantoloji konusundaki en iyi isimlerden üçüyle birlikte, 6 aylık süreçte tamamlanacak bir eğitim maratonu. Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Bahadır Giray ve Prof. Dr. Kemal Ünsal, sizler için baştan sona interaktif, gözlem ve uygulamaya dayalı bir eğitim programı hazırladı. Öğrenmek ve öğrendiklerinizi hayata geçirmek için hiç bir mazeretiniz kalmayacak.
10.07.2012       18.14.35
İmplant Yetkinlik Eğitimi
Başlangıç: 9 Kasım 2012
Bitiş: 14 Nisan 2013

Prof. Dr. Ateş Parlar
Prof. Dr. Bahadır Giray
Prof. Dr. Kemal Ünsal
Dr. Norbert Fock

VESTA | Vestiyer Akademi, bugüne kadar düzenlenmiş en kapsamlı ve en gerçekçi implantoloji eğitimini, siz diş hekimlerinin ilgisine sunuyor.

Bu yıl Kasım ayında başlayacak olan ve 6 aya yayılmış beş kademede bitirilecek olan eğitimin uygulama ayağı; fantom modellerle başlıyor, taze insan kadavrası ile devam ediyor ve hasta üzerindeki uygulama ile son buluyor.

> Kapsamlı Teorik Eğitim
> Model Üzerinde Çalışma
> Taze Kadavra Üzerinde Uygulama
> Planlama, Analiz ve Hastaya İmplant Yerleştirme
> Vaka Değerlendirmesi


Eşzamanlı İki Kurs: Temel Eğitim ve İleri Seviye

Aşağıda okuyacağınız eğitim basamaklarının tamamı, hem “Temel Eğitim” hem de “İleri Seviye” katılımcıları için ayrı ayrı tasarlandı.

“Temel Eğitim”, hiç implant uygulamamış veya henüz başlangıç aşamasında olan meslektaşlarımız için; “İleri Seviye” ise, halihazırda implant uygulamakta olup, daha kompleks vakalara geçmek isteyen diş hekimlerinin ihtiyaçlarına göre dizayn edildi.



İmplantoloji konusundaki en iyi isimlerden üçüyle birlikte,
6 aylık süreçte tamamlanacak bir eğitim maratonu.

Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Bahadır Giray ve Prof. Dr. Kemal Ünsal, sizler için baştan sona interaktif, gözlem ve uygulamaya dayalı bir eğitim programı hazırladı. Öğrenmek ve öğrendiklerinizi hayata geçirmek için hiç bir mazeretiniz kalmayacak.

Teorik eğitimle birlikte, model üzerinde uygulama ile başlayacak olan eğitim, Viyana Tıp Üniversitesi’nde taze insan kadavraları ile devam edecek. Sonuçta, katılımcı diş hekimleri, hocalar nezaretinde hastaya implant yerleştirerek en üst basamağı tamamlamış olacaklar.


SADECE 12 KİŞİ

Eğitim kalitesini maksimum seviyede tutmak amacıyla, Temel Eğitim ve İleri Seviye kurslarının her birine sadece 12 kişilik kayıt alınacaktır.


Teorik Eğitim

İmplant Yetkinlik Eğitimi’nin teorik müfredatı, tamamen katılımcı diş hekimlerinin ihtiyaç duyacağı bilgiler üzerinden hazırlandı. Teorik bilgi aktarımı, toplamda 11 güne yayılsa da, yoğunluklu olarak iki basamakta gerçekleştirilecek.


Model Üzerinde Çalışma


İmplant Yetkinlik Eğtimi’nin teorik içeriği gibi, pratik içeriği de oldukça yoğun. CT inceleme, radyografi okuma, planlama, model üzerinde implant yerleştirme ve ölçü almaya kadar bir çok konuda pratik yapma imkanı bulacaksınız.


Kadavra Üzerinde Uygulama


Bu eğitim kapsamında, Viyana Tıp Üniversitesi’nde taze insan kadavraları üzerinde bizzat çalışarak; farklı anatomik yüzeyleri, kasları, sinirleri, arterleri görerek, dokunarak, keşfederek benzersiz bir deneyim yaşayacaksınız.


Hastaya İmplant Yerleştirme


Eğitmen hocalarımız, size uygun bir hasta profili tanımlayacaklar. Sizi, bu profile uygun bir hastanızla birlikte İstanbul’daki kliniğimize davet edeceğiz. Siz de, eğitmen hocalar nezaretinde hastanızın tedavisini yapacaksınız.


Vaka Değerlendirme


Eğitim sürecinin tamamında, ham teorik bilgi yerine, hayata geçirilmiş bilgiye ağırlık verildi. Somut vakalar üzerinden her yönüyle tedavi süreçleri ele alındı. Siz de vakalarınızı, tedavi öncesi ve sonrasında hocalarla birlikte tartışma imkanı bulacaksınız.


Sosyal Program


Bu eğitim kapsamında, iki yurt dışı seyahatine de katılmış olacaksınız. Avrupa’nın en aristokrat şehri Viyana ve Amerika’nın kalbi Kaliforniya’nın başkenti Los Angeles sizi bekliyor. Uçak biletleri, otel konaklamaları ve transfer ücretleri de toplam fiyata dahil.


Eğitim içeriği

Eğitim içeriğinde anlatılacak konuların detaylı olarak yer aldığı İmplant Yetkinlik Eğitimi müfredatını incelemek isterseniz, lütfen bize telefonla (0212 481 02 20) veya bir eposta ([email protected]) ile bildirin. Hemen yollayalım.


Keyifli Seyahatler

Toplamda 11 güne yayılmış 5 basamaklı bir eğitimden bahsediyoruz. Seyahatlerle birlikte ele alırsak 16 günlük bir programımız var.

Bu program dahilinde, Avrupa’nın en aristokrat şehri Viyana’ya ve ABD’nin melekler şehri Los Angeles’a seyahat edeceğiz. Bunların yanı sıra, ADB seyahatimiz esnasında bir de San Diego turumuz var.



Kısacası, eğitimin yanı sıra keyifli bir seyahat programı ve küçük bir tatil de sizleri bekliyor. Ayrıca, Anatomy Training Center Viyana’da, İmplant Direct ise Los Angeles’da sizi gala yemeğine davet ediyor.



Süreç olarak 6 aya yayılmış olan İmplantoloji Yetkinlik Eğitim programı, 9 Kasım 2012’de start alıyor, 14 Nisan 2013’de sona eriyor.


Eğitim ve Seyahat Tarihleri


Aynı tarihlerde eşzamanlı olarak iki seviye için birden eşzamanlı kurs yapılacak:
Temel Eğitim - İleri Seviye.

Herkes, kendisine uygun olduğunu düşündüğü seviyeye katılabilecek. Bazı eğitimler ayrı salonlarda, bazı eğitimler ortak olarak gerçekleştirilecek.

Birinci Basamak:
      9-11 Kasım 2012, İstanbul
      Teorik ve model üzerinde uygulamalı eğitim
      Titanic Port Hotel

İkinci Basamak:
      14-16 Aralık 2012, Viyana
      Kadavra üzerinde cerrahi ve implantoloji kursu
      Viyana Tıp Üniversitesi
      (Viyana Gidiş Dönüş: 13-17 Aralık 2012)

Üçüncü Basamak:
      19-20 Ocak 2013, İstanbul
      Teorik ve model üzerinde uygulamalı eğitim
      Vesta Premium Eğitim Merkezi

Dördüncü Basamak:
      16-17 Şubat 2013, İstanbul
      Hasta üzerinde uygulama
      Dentiva İmplantoloji Kliniği

Beşinci Basamak:
      10 Nisan 2013, Los Angeles
      Vaka analiz ve tartışma toplantısı
      Dr. Niznick Implant Education Institute
      (LA Gidiş Dönüş: 9-14 Nisan 2013)


Katılım Ücreti ve Ödeme Kolaylıkları

Fiyat ve ödeme şekli hakkında bilgi almak, size özgü ödeme şeklini belirlemek
ve kayıt olmak için 0212 481 02 20 no'lu telefondan İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz.

EĞİTİM PAKETİNE NELER DAHİL?

Teorik Eğitim
• İstanbul, Viyana ve Los Angeles’da gerçekleştirilecek olan kapsamlı teorik eğitimler
• Eğitim dokümanları ve ders notları
• Vaka planlaması ve vaka değerlendirmesi
• Eğitim malzemesi (greft, demo implant, membran, model çene, kadavra vb)

Uygulama
• Modeller üzerinde uygulama
• Viyana Tıp Üniversitesi’nde taze insan kadavrası üzerinde uygulamalı kurs
• Eğitmen hocalar nezaretinde, kendi hastanız üzerinde birebir tedavi planlaması ve tedavinin gerçekleştirilmesi

Sertifika
Eğitim sonunda katılımcı diş hekimlerine VESTA | Vestiyer Akademi,
Vienna Anatomy Trainning Center ve Dr. Niznick Implant Institute tarafından
ayrı ayrı sertifika verilecektir.

Seyahat
• İstanbul-Viyana gidiş-dönüş uçak bileti
• İstanbul-Los Angeles gidiş-dönüş uçak bileti
• Viyana’da 4 gece, Los Angeles’ta 5 gece konaklama ve kahvaltı
• Havaalanı ve eğitim transferlerii

Amerika Seyahatine Katılmak İstemeyenler
ABD - Los Angeles seyahatine katılmak istemeyen hekimler için de ayrı bir paket düzenlenmiş bulunuyor. Bu konuda bilgi almak için de 0212 481 02 20 no’lu telefonu arayabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.