Dentiss Logo

DİŞSİAD’dan Geleneksel İftar Daveti

Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), her Ramazan gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinde, sektörü bir araya getirmeye devam ediyor. Bu yıl ilki Ankara’da yapılan iftar davetlerinin yenisi İstanbul’da gerçekleşti.
11.04.2023       14.21.02

Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), her yıl üyelerini iftar sofrasında buluşturma geleneğini sürdürüyor. Bu sene ilk buluşmayı Ankara’da gerçekleştiren DİŞSİAD, İstanbul iftarını 10 Nisan 2023 akşamı Samatya Develi Restaurant’da düzenledi. İftar yemeğinde, DİŞSİAD Başkanı Erkan Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, konuklara ev sahipliği yaptı.

Davete, DİŞSİAD üyelerinin yanı sıra Türk Dişhekimleri (TDB) Başkanı Tarık İşmen, TDB Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Uğur Ergin, DİŞSİAD’ın önceki dönem başkanlarından Arif Sönmez ve Namık Kemal Sönmez gibi sektörün ve diş hekimliği camiasının önde gelen isimleri de katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde, birlik beraberlik duygularının perçinlendiği gecede, diş tedavilerinin görünmez kahramanları, oruçlarını birlikte açtı. İftar sofrasında buluşan 200’ün üzerindeki davetli, yemeğin ardından içilen çaylar eşliğinde sohbet etme imkânı buldu. Derneğin son iftar yemeği ise İzmir’de gerçekleşti.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.