Dentiss Logo

Diş Pırlantalarından Klinik Cihazlara, “Değişim” Burada Başlıyor

Değişim Dental, İDEX Fuarı’nda, 3 farklı ürün grubunu diş hekimleri ile buluşturacak. Şirket, fuar ziyaretçilerini, pırlantanın ışıltısını dişlere taşıyan diş pırlantaları, klinik cihazlar ve elmas frez çeşitleri ile karşılayacak. Değişim Dental kurucularından Günay Tunca’ya, yeni projelerini sorduk.
11.05.2022       16.26.45

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1977 yılında İstanbul’da doğdum. Eğitimimi Trakya Üniversitesi’nde tamamladım. Dental sektöre geç denebilecek bir yaşta, 30’larımda girdim. Bir müddet sektörde deneyim kazanıp 3 yıl sonra da aile şirketimiz olan Değişim Dental’i, eşimle beraber kurduk. İlk zamanlar her firmanın karşılaştığı zorlukları biz de yaşadık. Her zaman bir hedefimiz vardı: Farklı ve ülkemizde olmayan ürünleri Türk diş hekimleriyle buluşturmak! Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürdük.

Şirketinizin çalışmaları hakkında neler söylemek istersiniz?

Hep farklılıklardan bahsedip fark yaratmamak olmazdı. Çok değişik ve farklı ürünleri hekimlerimize sunduktan sonra asıl ürünümüz Brix 3000’i Türk diş hekimleriyle buluşturduk. İlk zamanlarda, “Artık anestezi yapmadan çürük temizleyebiliyorsunuz” dediğimiz zaman, nasıl olabildiği konusunda şüpheleri vardı ama artık, Türkiye’de birçok üniversitede binlerce hekim tarafından kullanılan bir ürüne dönüştü.

Pandemi günleri çalışmalarınızı nasıl etkiledi?

Pandemi, herkesi olduğu kadar bizleri de fazlasıyla etkiledi. Uzaktan çalışmaya alıştık. Bu dönemde, yıllardır aynı yolda beraber yürüdüğümüz diş hekimlerimiz için ticari kaygıları bir kenara bırakarak, koruyucu grup olarak en iyi ürünleri temin ettik. Karanlık dönemden hep beraber çıktık.

İDEX Fuarı’nda diş hekimlerine sunacağınız yenilikleri/ürünleri anlatır mısınız?

İki yıldır düzenlenmeyen İDEX Fuarı’nı bizler de büyük bir heyecanla bekliyoruz. Fuarımız için çok çalıştık. Öncelikle Türkiye'nin en değerli hocalarıyla birlikte sunum ve kursumuz olacak.

Üç farklı ürün grubumuzu ilk defa İDEX Fuarı’nda tanıtacağız. Voyant diş pırlantalarımız, farklı bir soluk getireceğine inandığımız bir ürünümüz. Renklerin canlılığı ve pırlantanın parlaklığını dişlere taşıyacağız. İDEX Fuarı’na bugüne kadar sarf malzemeler ile katılım gösterdik. Bu fuarla birlikte klinik cihaz kısmında da hekimlerimizle beraber olacağız. Uzun araştırmalarımız sonrasında, cihazlarımızı hem iyi hem de ekonomik olmasını göz önüne alarak, uygun ödeme koşullarıyla hekimlerimizle buluşturuyoruz. Son olarak elmas frez çeşitlerimizi de fuarla birlikte hekimlerimize sunacağız.

Yerli Üretim için Çalışmalara Başladık

Değişim Dental olarak hedefleriniz nelerdir?

Firma olarak her geçen gün genişleyen ürün gamımızı, yerli üretimle de taçlandırmak istiyoruz. Bunun için alt yapı çalışmalarımıza başladık. Umarım bundan sonraki röportajımızda, kendi ürünlerimizi tanıtmanın mutluluğunu yaşarız.

Röportaj: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.