Dentiss Logo

Diş Hekimlerine Acil Nöbeti

Ardahan Devlet Hastanesi'nde diş hekimi sayısının 11'e çıkması ile birlikte Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral, acil servisinde nöbetlere başlandığını belirtti.
30.01.2014       16.59.16
Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral, Ardahan'da acil diş hekimliği nöbet hizmetinin başladığını bildirdi. Demiral, yaptığı açıklamada, Ardahan'da diş doktoru sayısının arttığını belirterek kentte ilk kez acil diş hekimliği nöbet hizmetinin verilmeye başlandığını ifade etti.

Doktor sayısının 11'e ulaşmasıyla hizmet kalitesinin de artacağını ifade eden Demiral, "İlk kez bu kadar doktor bize verildi. Bu nedenle Ardahan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde acil diş hekimliği nöbet hizmetini başlattık. Mesai içinde Ardahan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde diş hizmeti verilecek, saat 17.00'den sora Ardahan Devlet Hastanesi'nde devam edecek. Hafta içi her gün gece saat 24.00'e kadar, ayrıca hafta sonu da 12.00–24.00 arası hizmet verilecek" dedi.

Demiral, doktor sayısının artmasıyla diş muayenesi ve tedavisinin kalitesinin arttığını belirterek, diş doktoru olmayan Posof ilçesine de çarşamba ve cuma günleri doktor görevlendirdiklerini sözlerine ekledi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.