Dentiss Logo

Dentsply’dan Teknisyenlere Amerika’da Ceramco Eğitimi

Dentsply Türkiye Temsilciliği, geçtiğimiz günlerde düzenlediği organizasyonla diş teknisyenlerini Ceramco eğitimi için Amerika’ya götürdü. Sekiz diş teknisyeninin katıldığı eğitim gezisi teknisyenlerin beğenisini kazandı.
13.12.2012       18.35.49
Dentsply Türkiye Laboratuvar Bölümü Eğitim Koordinatörü Yeliz Dikimciler’in organizasyonu ile 29 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Amerika’nın New Jersey eyaletinde düzenlenen kursu Diş Teknisyeni Nelson verdi. Ceramco, IC Ceramco, Ceramco 3, Ceramco Pfz ve model üzerinde yapılan kuron ve köprü çalışmaları ile ilgili yapılan kursta IC Ceramco uygulamaları ilk defa anlatıldı. Teknisyenlerin uygulamaları ve ürünleri oldukça başarılı buldukları belirtilen kursun sonunda yapılan yemekli toplantıda katılımcılara sertifikaları verildi. Kursiyerler; bir haftalık sürecin eğitim dışında kalan iki günlerini, sosyal program çerçevesinde yaptıkları gezilerle değerlendirdi. Ayrıca, Dentsply yetkilileri tarafından 2013 yılında uygulamalı Ceramco eğitimlerinin devam edeceği açıklandı.

Haber: Sesil KOCAR
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.