Dentiss Logo

Bilimsel Gelişmeler Sempozyumda Aktarıldı

6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, renkli içeriği ile bilimsel gelişmeleri diş hekimlerine aktarma misyonunu başarıyla tamamladı. Yoğun katılım ile gerçekleşen sempozyumda, 4 gün boyunca sunumlar gerçekleşti, workshoplar düzenlendi.
01.06.2023       17.59.15

IDEX 2023 Fuarı, 25-28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde diş hekimleri ve dental sektörü buluşturdu. Yabancı ziyaretçilerin ilk günden itibaren doldurduğu fuarda, katılımcılar diş hekimliğine dair yeni teknolojilerle tanıştı.

IDEX, 90 ülkeden ziyaretçileri yüzlerce marka ile buluşturan görkemli bir organizasyon. Etkinlik, sadece bir pazar yeri olmanın ötesinde, Dental Tribune Türkiye Sempozyumu ile diş hekimlerinin bilimsel gelişmeleri öğrenmelerini ve hastalarına daha nitelikli tedaviler sunmalarını destekliyor.

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” fuar ile eş zamanlı olarak, 4 gün boyunca devam etti. Her biri alanında uzman uluslararası konuşmacıların deneyimlerini aktardığı sempozyum, mesleğini en iyi şekilde uygulamak isteyen diş hekimlerinin yoğun ilgisi ile tamamlandı.

İmza Gününe Yoğun İlgi

Ücretsiz gerçekleşen sempozyumun yanı sıra pandemi sonrası önemi artan minimal girişimsel diş hekimliğine dair önemli bir eser, DİŞSİAD tarafından katılımcılara armağan edildi. Diş hekimleri, “Minimal Girişimsel Diş Hekimliği ile Atravmatik Restoratif Tedavi Sanatı ve Bilimi” isimli kitaba, çeviri editörlerinden Prof. Dr. Ece Eden ve Prof. Dr. Sibel Yıldırım’ın imzası ile sahip olurken, atravmatik tedavi konsepti hakkında merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Hediye kitap, yoğun ilgi nedeniyle hızla tükendi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.