Dentiss Logo

Bebek Ürünlerinden Diş Macununa Kadar Her Şey

Türkiye Cumhuriyeti ile aynı yaştaki Eyüp Sabri Tuncer markası, 3. mağazasını Vadistanbul Alışveriş Merkezi’nde açtı. Markanın 100 yıllık deneyimle harmanlanan ürünleri arasında, florürsüz, titanyum dioksit, sls, sles, şeker, tuz içermeyen diş macunları gibi ağız bakım ürünleri de yer alıyor.
14.04.2022       11.09.40

99 yıllık hikayesiyle Türkiye’nin en köklü ve güçlü markalarından biri olan Eyüp Sabri Tuncer, artık sadece Ankara’da değil, İstanbul’da da kendi mağazasında sevenleriyle bir araya geliyor. Yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce farklı satış noktasında bulunan marka, sevenlerini şimdi Vadistanbul’daki mağazasında ağırlıyor. Eyüp Sabri Tuncer, yeni mağazasında; geleneksel olana, yenilikçi ve modern bakış açısıyla yaklaşarak farklı kategorilerde geliştirdiği 600’den fazla ürününü ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Türkiye'nin ilk yerli limon kolonyası formülünü geliştiren Eyüp Sabri Tuncer, yok olmaya yüz tutmuş öz değerleri yeni nesillere aktarırken; dünyadaki trendleri takip eden, meraklı, cesur ve yenilikçi bir marka olarak her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son dönemde florürsüz, titanyum dioksit, sls, sles, şeker, tuz içermeyen diş macunları ile yeni bir kategoride büyük ilgi gören marka, parabensiz, glutensiz, sıvı sabun, vücut losyon, şampuan, bebek ürünleri vb. kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra vegan ve vejetaryen ürünleriyle; ürün geliştirme çalışmalarına sürekli yatırım yapan yenilikçi bir marka olarak da toplumun gelişen ve değişen ihtiyaçlarına eksiksiz cevap veriyor. Ev bakım kategorisinde ise; yüzey temizleyici, mutfak sabunu, oda kokuları, bebek çamaşır yıkama sıvısı ve dezenfektan ürünleri yer alıyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.