Dentiss Logo

Şeffaf Plaklarla Muayenehanenizde Ortodontik Tedavi

Ortodontik tedavi sürecini basitleştiren ve hasta açısından çok daha konforlu bir hale getiren “şeffaf ortodontik plaklar” konusunda, uluslararası çalışmaları bulunan ve bu yöntemin dünyadaki öncülerinden olan Prof. Dr. TaeWeon Kim, bir günlük eğitim semineri için İstanbul’da.
13.12.2012       13.26.21
Tarih&Yer:
1 Şubat 2013
İstanbul

Eğitmenler:
Prof. Dr. TaeWeon Kim
Dr. Nils Stucki

Kontenjan:
40 Kişi

Ortodontik tedavi sürecini basitleştiren ve hasta açısından çok daha konforlu bir hale getiren “şeffaf ortodontik plaklar” konusunda, uluslararası çalışmaları bulunan ve bu yöntemin dünyadaki öncülerinden olan Prof. Dr. TaeWeon Kim, bir günlük eğitim semineri için İstanbul’da.

1 Şubat 2013 Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan eğitim seminerine sadece diş hekimleri katılabiliyor. Fakat, katılımcı diş hekimleri, dilerse yardımcı personelini de eğitime getirebiliyor.


Şeffaf Plaklar Kullanılarak Adım Adım Ortodontik Tedavi

Prof. Dr. Tae Weon Kim, bir tam gün sürecek olan eğitim seminerinde, kendi icadı olan eCligner sistemini ve bu sistemin kullanım prosedürlerini anlatıyor.

İsviçre’den Ortodontist Dr. Nils Stucki’nin de konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, hastalarınızın ortodontik tedavisinde şeffaf plakların kullanımı, bu yöntemin nasıl uygulanacağı, tedaviyi adım adım nasıl gerçekleştirebileceğiniz ele alınıyor.

Vaka sunumlarıyla zenginleştirilen eğitim seminerinde, sistemin çalışma prosedürü, fonksiyonları, endikasyonlar, iş akışı gibi konularda detaylı bilgi veriliyor.

Bu eğitime katılan diş hekimleri, alacakları sertifikayla, lisanslı eCligner kullanıcısı haline geliyor ve sistemi kullanarak ortodontik tedavi uygulamalarına başlayabiliyor.


Eğitim Konuları

Şeffaf Plaklarla Muayenehanede Ortodontik Tedavi Eğitim Semineri’nde ele alıncak konuları, ana hatlarıyla şu şekilde özetlemek mümkün:



- eCligner hareketli aparey sisteminin detaylı izahı
- Çalışma prensipleri, kullanılan teknoloji, endikasyonları, değişik uygulama alanları
- Vaka sunumları, Klinik araştırmalar ve sonuçları
- Workshop
- eCligner Websitesinin işlevi, siteden erişilen hizmetler, kayıt prosedürü
- Sipariş, aşamalar, mali konular
- Soru & cevap bölümü
- Sertifikaların ve promosyon materyallerinin dağıtılması.

Simultane Çeviri: Seminer esnasında İngilizce-Türkçe simultane çeviri yapılacaktır.


Lisanslı Kullanıcı Şifresi

Eğitim sonunda, katılımcı diş hekimleri lisanslı eCligner kullanıcısı olarak sertifika alacaklar. Kendilerine bir kullanıcı adı ve şifre verilerek, akademik çalışmalara, klinik araştırma ve makalelere erişimleri sağlanacak.

Sertifika alan her diş hekimi, ayrıca, 3 boyutlu ve animasyonlu tedavi planlarını kendi bilgisayarlarına indirme, izleme, lisanslı tedavi planlama programlarını kullanma hakkı elde ediyor.


Katılım Ücreti

Dişhekimi: 90 EUR
Dişhekimi + Yardımcı Personel: 140 EUR


Fiyata Dahil: Bir günlük eğitim semineri, eğitim dokümanları, çay kahve servisi, öğle yemeği, sertifika. Ayrıca, katılımcı diş hekimleri lisanslı eCligner kullanıcısı olarak, akademik arşive erişebilecek; 3 boyutlu animasyonlu tedavi planlarını ve planlama programlarını kişisel bilgisayarına indirebilecek.


Ödeyeceğiniz Katılım Ücretinin İki Katı İade Ediliyor

Eğitim seminerine katılım için ödemiş olduğunuz 90 EUR tutarındaki ücretin iki katı, ilk ortodontik tedaviniz esnasında, eğitim sponsoru eCligner Türkiye tarafından size iade ediliyor. (Her bir çene için 90 EUR)


Bilgi ve Kayıt

Eğitim semineri hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için
aşağıdaki telefonlardan İLHAN KÖSE ile irtibat
kurabilirsiniz:

0212 481 02 20
0555 518 87 27


Online Kayıt

Eğitime Akbank e-ticaret altyapısıyla, %100 güvenle, hemen şimdi online kayıt olabilirsiniz.
Online Kayıt için lütfen bu linki izleyin.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.