Dentiss Logo

Cerrahi Olmayan Yöntemlerle Yüz Estetiği:
Botoks, Dermal Dolgu & PRP

Türkiye’de “cerrahi olmayan yöntemlerle yüz estetiği” konusundaki eğitimlerin öncüsü olan VESTA’dan yepyeni bir kurs konsepti. Sağlam teorik bilginin üzerine pratik odaklı, görerek ve bizzat uygulayarak öğrenmek üzere oluşturulan eğitim programına, hem Botoks ve Dermal Dolgu uygulamaya başlamak isteyenler, hem de daha önce bu kursa katılmış ama daha kompleks vakalar konusunda bilgi ve becerisini artırmak isteyen hekimler katılabiliyor. Kimler Katılabilir: Tıp doktorları, diş hekimleri ve eczacılar.
23.02.2014       23.05.32
Cerrahi Olmayan Yöntemlerle
Yüz Estetiği Kursu:
Botoks, Dermal Dolgu & PRP

Tarih&Yer
10-15 Haziran 2014
Londra

Eğitmenler
Dr. Martin Kinsella &
Lady Lisa Moore
 
Sizi Bilgilendirelim
Hemen bir eposta gönderin, sizi detaylı olarak bilgilendirelim:
[email protected]


Türkiye’de “cerrahi olmayan yöntemlerle yüz estetiği” konusundaki eğitimlerin öncüsü olan VESTA’dan yepyeni bir kurs konsepti.

Sağlam teorik bilginin üzerine pratik odaklı, görerek ve bizzat uygulayarak öğrenmek üzere oluşturulan eğitim programına, hem Botoks ve Dermal Dolgu uygulamaya başlamak isteyenler, hem de daha önce bu kursa katılmış ama daha kompleks vakalar konusunda bilgi ve becerisini artırmak isteyen hekimler katılabiliyor. 

  
 

Bugüne Kadar Herhangi Bir Botoks veya Dermal Dolgu Kursuna Katılmadım
 
Bugüne kadar cerrahi olmayan yüz estetiği uygulamaları konusunda herhangi bir eğitime katılmadınız ve artık bu alana adım atma zamanınızın geldiğini düşünüyorunuz. Veya daha önce böyle bir kursa katıldınız fakat bu konuda kliniğinizde uygulama yapma konusunda kendinizi hazır hissetmiyorsunuz.
 
Evet işte bu kurs bir bütün olarak tam size göre.
 
VESTA olarak, yıllardır düzenlemekte olduğumuz Botoks, Dermal Dolgu gibi kurslarda edindiğimiz tecrübeyle, bu eğitimi oldukça kompakt, verimli ve dengeli bir teorik&pratik yapıya kavuşturduk.  Böylece, bu üç günlük eğitim kapsamında, botoks, dermal dolgu ve PRP konusunda yeterli bilgi, beceri ve özgüveni kazanacağınıza emin olabilirsiniz.

Halihazırda Botoks ve/veya Dermal Dolgu Yapıyorum
 
Daha önce kurslara katıldınız ve halihazırda kliniğinizde botoks ve/veya dermal dolgu uyguluyorsunuz. Fakat bu uygulamalar esnasında karşılaştığınız zorluklar, komplikasyonlar veya kompleks vakalar hakkında sormak istedikleriniz var. Bir de PRP’nin nasıl uygulanacağını, botoks ve dermal dolguyla nasıl kombine edileceğini merak ediyorsunuz.
 
O halde bu kursun 2. ve 3. günleri sizin için biçilmiş kaftan. Çünkü özellikle 2. gün, bütünüyle çok çeşitli vakalara ve bunların gönüllü modeller üzerinde uygulanmasına ayrıldı. Uzman ve tecrübeli eğitmenlerimiz, hem sorularınızı cevaplayacak, hem de çeşitli vakalar üzerinde pratik yapma veya gözlemleme imkanı bulacaksınız.

 
Bir Diş Hekiminden Botoks, Dolgu ve PRP Kursu
 
Yıllardır VESTA’nın kurslarını başarıyla gerçekleştiren Lady Lisa Moore’a bu kez hem tıp doktoru hem de bir diş hekimi olan Dr. Martin Kinsella eşlik ediyor.

Dr. Martin Kinsella, çift anadal mezuniyetiyle, hem tıp doktoru hem de diş hekimi ünvanlarına sahip bir uzman. Kendisi, tıp fakültesini bitirdikten sonra çene yüz cerrahisi üzerine uzmanlık eğitimine devam etti ve 2010 yılında “İngiltere’nin en genç çift uzmanlık sahibi hekimi” seçildi.
 
Dr. Kinsella, oldukça başarılı eğitimler vermenin yanısıra, ikisi İngiltere’de biri de Mayorka’da (İspanya) olmak üzere kendisine ait üç klinikte çalışmalarına devam etmektedir.
 
Dr. Martin Kinsella, bu yıl 21. kez düzenlenen Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği Uluslararası Bilimsel Kongresi’nin de davetli konuşmacılarından biri. Dr. Kinsella, 18-22 Mayıs 2014 tarihlerinde Bodrum Türkbükü’nde gerçekleştirilecek kongrede bir sunum ve uygulamalı bir workshop yapacak.
 
 
Estetik Uygulamalarda PRP
 
Bilindiği üzere, son yıllarda giderek artan oranlarda uygulama alanı bulan yöntemlerden birisi de PRP şeklinde kısaltılan “Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma”. Bu eğitim konseptinin içine, PRP’nin estetik konusunda kullanımı üzerine bir tam günlük uygulamalı bir kurs da eklendi.
 
Söz konusu bir tam günlük kursa katılan hekimler, PRP konusunda da hem teorik bilgi ediniyor, hem de uygulama yaparak bunu pratiğe aktarıyor.

 
Botoks ve Dermal Dolgu’da Komplike Vakalar
 
Eğitimin ikinci gün içeriği, daha önce düzenlediğimiz Botoks ve Dermal Dolgu kurslarına katılmış olan hekimlerin zaman içinde oluşan güncellenme ve terfi (upgrade) ihtiyaçları da göz önüne alınarak oluşturuldu. 
 
Bu sayede, daha önce eğitim almış, halihazırda kliniğinde uygulamakta olan hekimler, farklı tedavilerin kombinasyonu ve komplikasyonlarla baş etme gibi ileri seviye konularda bilgilenmiş oluyor.
 
Daha Çok Diş Hekimliği
 
Eğitimin ikinci günü yani “İleri Uygulamalar” eğitiminde, diş hekimliğinin alanına giren konulara da ağırlık veriliyor. Ağırlıklı olarak Bruksizm, dişeti gülüşü (gummy smile) ve TME problemleri konusunda bilgiler veriliyor ve uygulamalar yapılıyor.

 
Uygulamalar Esnasında Neler Yapacaksınız
 
Eğitime katılan hekimler, eğitim esnasında, gerek dışarıdan temin ettiğimiz gönüllü modeller üzerinde ve gerekse kurs katılımcıları arasından çıkan gönüllüler üzerinde bizzat uygulama yaparak, edindikleri teorik bilgiyi pratiğe aktarıyor.

Her katılımcının mutlaka belli sayıda uygulama yapması, kursun başarısı ve katılımcının özgüveni açısından çok önemli.
 
Bu kapsamda bir çok uygulama kursiyerler tarafından bizzat uygulanıyor. Ancak bunun yanı sıra uygulama zorluğu ve İngiliz kanunlarına bağlı olarak, bazı uygulamalar sadece eğitmenler tarafından yapılarak, katılımcıların izlemesi sağlanıyor. Bazı uygulamalar ise, eğitmenlerin yanı sıra bazı kursiyerler tarafından yapılabiliyor.

 
LONDRA SİZİ BEKLİYOR
 
Londra’nın bu en güzel mevsiminde, Dünyanın en çok turist çeken şehrine davetlisiniz. Eğitimden arta kalan vakitlerinizde, şehri gezmek, tadını çıkarmak için de zamanınız olacak.
 


Big Ben, London Eye, Hyde Park, Westminister Abbey, Tower Bridge, Buckingam Palace, Oxford Street, Parliament House ve daha bir çok dünyaca ünlü yerler sizi bekliyor Londra’da…
 
Daha önce gitmişseniz, özlemişsinizdir Hyde Park’ta şöyle bir nefeslenmeyi, Oxford Street’te alış veriş telaşını, Thames kıyısında oturmayı, birşeyler yeyip içmeyi yahut beklenmedik bir yağmurda sırılsıklam olmayı.
 
Eğer yolunuz şimdiye dek Londra’ya düşmemişse, sizin için keşfedecek çok şey var burada…
 
 
Hangi Havayolu, Hangi Otel?
 
Evet, söz konusu 5 gecelik bir seyahat ve 4 saat civarı bir uçuş olunca, oldukça haklı bir soru bu.
 
Uçuşumuzu Türk Hava Yolları ile gerçekleştireceğiz ve Londra’nın en merkezi noktasında, Hyde Park’ın hemen yanıbaşında yer alan ve Hilton zincirine bağlı, 4 yıldızlı “Double Tree by Hilton London Hyde Park Hotel”de konaklayacağız.
 
Oteli incelemek için bu linki izleyebilirsiniz.
 

FİYATLAR ve ÖDEME KOLAYLIKLARI
 
Cerrahi Olmayan Yöntemlerle Yüz Estetiği Kursu:
Botoks, Dermal Dolgu & PRP
 
Eğitimin her üç gününü de kapsayan bu seçenekte, diş hekimleri cerrahi olmayan estetik uygulamalarda botoks, dermal dolgu ve PRP’nin kullanımı konusunda kapsamlı bir kursa katılmış olacaklar.
 
Eğitim ve Seyahat Paketi Dahil
         İlk 10 Kayıt: 2.950 EUR
         11. Kayıttan İtibaren: 3.350 EUR
 
İleri Seviye Estetik Uygulamalar ve PRP (Sadece 2. ve 3. Gün)
Halihazırda kliniğinde kompleks olmayan uygulamalar yapan fakat daha kompleks vakalara geçmek için kendini hazır hisseden hekimler için tam anlamıyla bir “terfi/upgrade” kursu.
 
Eğitim ve Seyahat Paketi Dahil
         İlk 10 Kayıt: 2.750 EUR
         11. Kayıttan İtibaren: 3.350 EUR
 
Tek Kişilik Oda Fark Ücreti: 580 EUR
Refakatçi Ücreti: 1.400 EUR
 
Fiyata Neler Dahil? 

Kursiyerler için, üç (veya 2) gün boyunca teorik ve uygulamalı kurslara katılım, sarf malzemeleri, eğitim dokümanları, İstanbul-Londra-İstanbul uçak bileti, Londra’da 5 gece konaklama, sabah kahvaltıları, eğitim günlerindeki öğle yemekleri, Londra’da havaalanı-otel transferleri fiyata dahildir.

Refakatçi fiyatına ise, İstanbul-Londra-İstanbul uçak bileti, Londra’da 5 gece konaklama, sabah kahvaltıları, Londra’da havaalanı-otel transferleri dahildir.

 
Ödeme Kolaylığı ve Taksitlendirme
 
Axess, Wings, Bonus veya diğer kredi kartlarıyla taksitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için 0212 481 0220 veya 0555 518 87 27 no’lu telefonlardan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.