Dentiss Logo

Yönetim ve İşletmecilik Semineri

Organize ettiği çeşitli seminerlerle dişhekimlerinin bilgi ve becerilerini artırmayı amçlayan  Vestiyer Akademi, Dental İstanbul Kongresi içinde 26 Ekim 2007 Cuma günü Yönetim ve İşletmecilik Semineri’ni gerçekleştirdi. Dişhekimi Mahmut Demirkan tarafından verilen ve 18 dişhekiminin katıldığı organizasyonda, muayenehane yönetiminde profesyonel yaklaşım, muayenehanede kurumsallaşma, muayenehanede sistem kurma ve kaliteli hizmet sunumu gibi konular işlendi.
18.12.2007       11.52.20

Organize ettiği çeşitli seminerlerle dişhekimlerinin bilgi ve becerilerini artırmayı amçlayan  Vestiyer Akademi, Dental İstanbul Kongresi içinde 26 Ekim 2007 Cuma günü Yönetim ve İşletmecilik Semineri’ni gerçekleştirdi. Dişhekimi Mahmut Demirkan tarafından verilen ve 18 dişhekiminin katıldığı organizasyonda, muayenehane yönetiminde profesyonel yaklaşım, muayenehanede kurumsallaşma, muayenehanede sistem kurma ve kaliteli hizmet sunumu gibi konular işlendi. Seminerin son derece samimi bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Mahmut Demirkan, “Katılımcı hekimlerimizle çok güzel saatler geçirdik. Eğitim sırasında gösterdikleri ilgi ve yönelttikleri sorular amaçlarımıza ulaştığımızı gösteriyor. Burada paylaştığımız konular meslek yaşamlarına olumlu yönde yansımasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.    

  Yönetim ve İşletmecilik Semineri’ne katılan dişhekimlerinden bazıları eğitimle ilgili şunları söyledi:

 

Yard. Doç. Dr. Özgür Topuz

Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nde öğretim üyesiyim. Fakülteden görevli olarak eğitime katılıyorum. Mahmut Bey’in kursunu ilgiyle izliyoruz. Büyük keyif alıyorum. Çok da faydalandığımı ifade etmek isterim.

 

Halil Dayıoğlu  

Vestiyer Yayıncılık’ın dergilerine aboneyim. Yönetim ve İşletmecilik Semineri ile ilgili ilanları okudum ve katılmak istedim. Çünkü muayenehane işletmeciliği konusunda bazı bilgiler öğrenmem gerektiğini düşünüyordum. Mahmet Demirkan’ın konu anlatımı çok renkli. Tam gün eğitimlerde genellikle performansların düştüğü görülür. Ama burada böyle bir şey olmadı. Bu durum biz katılımcıların da ilgilerinin azalmasını engelliyor. Kısacası seminer beklentilerimi karşıladı.

 

Öznur Soysan   

Dental İstanbul Kongresi ile ilgili broşürlerde bu seminerden haberim oldu. Ayrıca dergilerde yayımlanan kısa haberleri de okudum. Şu an kendime ait bir muayenehanem yok. Fakat önümüzdeki yıllar içinde açmayı planlıyorum. Bugün bize anlatılan konuların bunun altyapısının oluşumu için önemli olacağına inanıyorum. Mesela daha önceden

Düşünmeden yaptığımız ufak harcamaların aslında ne kadar önemli olduğunu anladım.

 

Utku Özbay

İstanbul’da dişhekimliği yapıyorum. Daha önce yine Vestiyer Akademi’nin organize ettiği Saadet Şen’in seminerine katılmıştım. Bu eğitimde de önemli şeyler öğreniyorum. Muayenehanelerimizde sağlık hizmeti verirken aynı zamanda insan ilişkileri, muhasebe gibi farklı alanlarda da yeterli seviyede olmamız gerekiyor. Özellikle hekimlik dışındaki bilgilerimizi tamamladığı için böyle seminerler etkili oluyor. Meslek hayatımda daha başarılı olacağıma inanıyorum.

 

Jale Eyigün

DDBK’ların gediklisi bir dişhekimi olarak böyle bir eğitime ilk defa iştirak ediyorum. Dişhekimliği Dergisi’ni düzenli olarak takip ediyorum. Derginin son sayfalarında Mahmut Demirkan’ın yazılarını okurum. Bu makalelerde hekimlerin kendilerini geliştirebilecekleri ayrıntılar yer alıyor. Kendisinin vereceği eğitime de doğal olarak katılmayı uygun gördüm. Burada dinlediklerim muayenehane yönetiminde bana kılavuzluk yapacak.  

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.