Dentiss Logo

İngiltere’de Tıp Doktoru Olarak Çalışma ve Yaşama Konulu Webinara Davetlisiniz

Knightsbridge Academy, İngiltere’de tıp doktorluğu ile ilgili akıllardaki sorulara cevap vermek için 17 Kasım’da bir webinar düzenliyor. Hangi şartlar aranıyor? Bana maliyeti ne olur? Yasal haklarım neler olacak? Yaşam koşulları nedir? Ve aklınıza takılan tüm soruları, 2 değerli uzman yanıtlayacak. Kaydınızı şimdi, ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.
15.11.2023       13.42.02

İngiltere’de tıp doktorlarının denkliği, yaşam koşulları, geçiş süreci, PLAB sınavı, vizeler ve tıp hekimlerinin mesleğini İngiltere’de icra edebilme süreçleriyle ilgili birçok konu, 17 Kasım Cuma günü Türkiye saati ile 20.30’da Knightsbridge Academy tarafından gerçekleştirilecek webinar’da ele alınacak.

Knightsbride Academy İngiltere’den Dr. Hüseyin Hakan Yıldırım ile College of Medicine and Dentistry (CoMD) program lideri Dr. Suhail Tarafdar’ın konuşmacı olacağı webinar, ücretsiz olarak Zoom üzerinden düzenlenecek. Canlı ve çevrimiçi yapılacak bu toplantıda, sorularınızı 2 uzman isme sorma fırsatınız olacak.

Tıp Doktorlarına İngiltere’de Çalışmanın Kapılarını Açan Master Programının Detayları da Anlatılacak

İngiltere’de hekimlik yapabilmek için PLAB sınavını başarıyla tamamlamak gerekiyor. College of Medicine and Dentistry, İngiltere Birmingham merkezli, Ulster University işbirliğiyle tıp ve diş hekimleri için yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim veren bir eğitim kuruluşudur.

Okulun İngiltere dışından gelip ülkede mesleğini icra etmek isteyen tıp doktorlarının akreditasyon sürecini sağlamak, ülkede hekimliğe hazırlamak ve bilgilerini derinleştirmek için yürürlüğe koyduğu MSc Advanced General Medical Practice (AGMP) yüksek lisans programı, Birleşik Krallık dışındaki doktorlardan yoğun bir talep görüyor.

Program lideri Dr. Suhail Tarafdar, webinarda PLAB sınavı, akreditasyon süreci ile ilgili merak edilenlere cevap verecek. Ayrıca Knightsbridge Academy’den Dr. Hüseyin Hakan Yıldırım da yaklaşık 20 yıllık İngiltere ve eğitim tecrübesiyle webinar’da sürecin yasal ve oturum hakları, vizeler ile ilgili alanında bilgilendirme yapacak.

6 Maddede AGMP Master Programı

  • Lisans üstü eğitimlerde uzman bir kolej olan The College of Medicine and Dentistry (CoMD), bugüne kadar 57 ülkeden 400’ün üzerinde tıp doktorunu ve diş hekimini mezun etmiştir.
  • Londra merkezli bir eğitim işletmesi olan Knightsbridge Academy, tıp doktorlarına ve diş hekimlerine Birleşik Krallık’ta lisansüstü eğitimler sağlama konusunda uzman bir kuruluştur. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu yaklaşık 20 ülkede CoMD, Knightsbridge Academy tarafından temsil edilmektedir.
  • AGMP MSc Programı, CoMD tarafından İngiltere’nin Birmingham şehrinde verilmektedir.
  • Bu eğitim programı, tıp doktorlarını PLAB 1 ve PLAB 2 sınavlarına tam olarak hazırlar. Ayrıca, İngiltere’de doktorluk yapmak için gereken bütün eğitimleri verir ve NHS sistemi ile entegre olmanızı kolaylaştırmak üzere NHS tecrübeli eğitmenlerle size destek olmayı amaçlar.
  • Program, bir yüksek lisans eğitimi olup 1 yıl sürmektedir. Bu süre zarfında yoğun ve yüz yüze bir eğitime tabi olacaksınız.
  • PLAB 1 ve PLAB 2 sınavlarını geçtikten sonra GMC’ye kayıt hakkı elde edilmiş olup GMC’ye kayıt olunması ile Birleşik Krallık'ta iş ilanlarına başvurabilmenin ve yasal olarak tıp hekimliği yapabilmenin önü açılmış oluyor.

WEBINAR KAYIT LİNKİ

17 Kasım 2023 Cuma günü Türkiye saatiyle 20.30’da başlayacak ve çevrimiçi canlı olacak webinar için bu linkten kayıt yapabilirsiniz. Webinar, Zoom üzerinden gerçekleşeceği için toplantıya katılacağınız cep telefonu ya da bilgisayara, Zoom programını önceden yüklemenizde yarar var.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.