Dentiss Logo

Yeni yılın ilk implant eğitimi yapıldı

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü (TDD İÇK) tarafından düzenlenen ve Vestiyer Akademi tarafından organize edilen 1. Kur İmplant Eğitimi Seminerleri’nin dokuzuncusu 14-18 Ocak 2009 tarihlerinde İstanbul Point Hotel’de yapıldı. On altı dişhekiminin katıldığı beş günlük semineri İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu yönetti. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ender Kazazoğlu, seminerin son günü olan 18 Ocak Pazar günü eğitime katılarak implantoloji konusundaki bilgi ve deneyimini katılımcılarla paylaştı.
22.01.2009       10.15.06

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü (TDD İÇK) tarafından düzenlenen ve Vestiyer Akademi tarafından organize edilen 1. Kur İmplant Eğitimi Seminerleri’nin dokuzuncusu 14-18 Ocak 2009 tarihlerinde İstanbul Point Hotel’de yapıldı. On altı dişhekiminin katıldığı beş günlük semineri İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu yönetti. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ender Kazazoğlu, seminerin son günü olan 18 Ocak Pazar günü eğitime katılarak implantoloji konusundaki bilgi ve deneyimini katılımcılarla paylaştı. Seminerde 17 Ocak Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden Dr. Cem Tanyel, greft materyalleriyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 

İlk üç gün teorik ve pratik bilgilerin olgularla birlikte sunulduğu seminerin son iki gününde ise dişhekimleri modeller üzerinde implant cerrahi pratik uygulaması ve her endikasyona uygun protetik pratik uygulama yaptılar. Seminere katılanlar beş günlük eğitimin dışında eğitim doküman ve materyalleri, öğle yemekleri, molalarda sınırsız çay-kahve servisi ve sertifika gibi hizmet ve olanaklardan da yararlandılar. Bazı dişhekimleri 1. Kur 9. grup İmplant Eğitimi Semineri için şunları söyledi:

 

Dişhekimi Kadir Koğuk

İmplant seminerine İstanbul Esenler’den katılıyorum. Beş yıllık muayenehane hekimiyim. İnternette araştırma yaparken seminerin ilanını okumuştum. Mesleğimizde gelişmeleri takip etmemiz gerekiyor. Çünkü sürekli gelişim içinde. Ben de bu süreçte geri kalmamak amacıyla seminere katılmak istedim. Son zamanlarda hastalarımdan ciddi şekilde talepler gelmeye başlamıştı. Seminer bizlere doğru bakış açısı kazandırması bakımından yararlı geçiyor. Artık bundan sonrası bize kalıyor. Biraz daha teorik bilgimi artırmayı düşünüyorum. İmplantolojiye tam olarak hakim olmak benim için önemli. Ardından başarılı tedaviler yapmayı planlıyorum.

 

Dişhekimi Mehmet Ünüştü

Adana’da yaşıyorum, 15 yıldır dişhekimliği yapıyorum. Arkadaşımın aracılığıyla seminere kayıt yaptırdım. Eğitimi başarılı buldum ama canlı implant uygulamasını seyretmek isterdim.Daha önce implant yapmamıştım amayapabileceğimi düşünüyorum. Böylelikle hastalarıma daha kaliteli tedaviler yapabileceğim.

 

Dişhekimi Hasan Kançeltik

İmplant seminerine Burdur’dan geliyorum. Dergilerden önceki seminerleri takip ediyordum. Katılmak istemiştim fakat bir türlü uygun olamamıştım. Bu gruba katılma fırsatım oldu. İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi mezunuyum. Dolayısıyla Bülent Hocam’ı yakından tanıyorum. Eğitimi çok beğendim. Kendimi implant yapacak seviyede görüyorum. Ben de canlı bir implant uygulamasının olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım en kısa sürede seminerin içeriğinde yer alır.

 

Dişhekimi Eda Ermiş

Kayseri’de yaşıyorum. Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldum. Mesleğimin henüz başındayım. Seminerden dentiss.com sayesinde haberdar oldum. Vestiyer Akademi vasıtasıyla kaydımı gerçekleştirdim. İmplantolojiyi öğrenmek istiyordum. Eğitimde ilk günler öğrendiğimiz bilgiler tam olarak yerlerine oturmamıştı. Ancak son iki güne girdiğimizde bazı şeyler tam olarak oturdu. Kendime güvenim arttı. Semineri veren hocaların bunda büyük katkısı var. İlerleyen süreçte rahat bir biçimde hastalarıma cevap verebileceğime inanıyorum.

 

Dişhekimi Aynur Kalyoncu

Karabük Safranbolu’da yaşıyorum. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’ni bitirdim. Şu anda bir poliklinikte çalışıyorum. Dentiss.com sitesinden seminerle ilgili bilgilere ulaştım. Benim için çok yararlı bir eğitim olduğunu söylemek istiyorum. Büyük keyif aldım. Bülent Hoca eğitimi çok renklendiriyor. Umarım en kısa süre içinde implant yapmaya başlarım.

 

Dişhekimi Hidayet Giran  

İmplant seminerine İstanbul Beylikdüzü’nden katılıyorum. Beş yıllık dişhekimiyim. İmplant yapmıyordum fakat ilgim vardı. Başlangıç yapmak için bu kursa katılmak istedim. Zaten hastalarımdan implant yapıp yapmadığıma dair sorular alıyordum. Onları çeşitli yerlere yönlendiriyordum. Artık yönlendirmek istemiyorum ve onların implantla ilgili beklentilerini elimden geldiğince karşılamak istiyorum. Seminer bu açıdan güzel geçiyor. En azından basit vakalardan başlayarak implant yapabileceğimi düşünüyorum.  


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.