Dentiss Logo

Yardımcı personeller AsisDent’te gövde gösterisi yaptı

Vestiyer Yayın Grubu'nun bir meslek dalı olarak ele aldığı ve kendileri için eğitimler düzenlediği "dişhekimi yardımcı personelleri", bu yıl ilk kez Dental İstanbul kapsamında düzenlenen Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Sempozyumu’nda (AsisDent) bir araya geldi. 30 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen sempozyumda dişhekimi yardımcılarının ihtiyacı olan konular yetkin bilimadamları tarafından anlatıldı. Yaklaşık 150 yardımci personelin iştirak ettiği sempozyumun bilimsel programı şu şekilde oluştu:
03.12.2008       10.47.01

Vestiyer Yayın Grubu'nun bir meslek dalı olarak ele aldığı ve kendileri için eğitimler düzenlediği "dişhekimi yardımcı personelleri", bu yıl ilk kez Dental İstanbul kapsamında düzenlenen Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Sempozyumu’nda (AsisDent) bir araya geldi.

30 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen sempozyumda dişhekimi yardımcılarının ihtiyacı olan konular yetkin bilimadamları tarafından anlatıldı. Yaklaşık 150 yardımci personelin iştirak ettiği sempozyumun bilimsel programı şu şekilde oluştu: Prof. Dr. Fatma Koray “Dört elle dişhekimliği”, Dişhekimi Mustafa Bekerecioğlu “Dünyada YP Kavramı”, Prof. Dr. Emel Derviş “Bir meslek dalı olarak ADSYP”, Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu “Yardımcı personelin dişhekimi açısından önemi”, Prof. Dr. İlter Uzel ve Dental Asistan Gülçin Yüzgeçcioğlu Özdil “Ergonomik çalışma prensipleri ve çapraz enfeksiyon”, Kişisel Gelişim Uzmanı Çiğdem Abiş “Stres Yönetimi: Stresimi kim aldı?”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.