Dentiss Logo

VIII. Bahar Sempozyumu Antalya’da yapılacak

Ankara Dişhekimleri Odası tarafından düzenlenen Bahar Sempozyumu’nun sekizincisi, 27-30 Mart 2008 tarihlerinde Antalya Kemer’deki Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa’da gerçekleştirilecek. Tatil ile eğitimi kendine özgü biçimde birleştiren konseptiyle bir geleneğe dönüşen sempozyumun bu yılki bilimsel programında yedi konuşmacı sunum yapacak. Organizasyonda konuşma yapacak isimler ve konu başlıkları ise şöyle:
15.01.2008       17.38.44

Ankara Dişhekimleri Odası tarafından düzenlenen Bahar Sempozyumu’nun sekizincisi, 27-30 Mart 2008 tarihlerinde Antalya Kemer’deki Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa’da gerçekleştirilecek. Tatil ile eğitimi kendine özgü biçimde birleştiren konseptiyle bir geleneğe dönüşen sempozyumun bu yılki bilimsel programında yedi konuşmacı sunum yapacak. Organizasyonda konuşma yapacak isimler ve konu başlıkları ise şöyle: Dr. Ender Saraç “Bedensel ve Ruhsal Gelişim”, Dr. Sami Türkoğlu “Sosyal Güvenlik Yasası’nda Dişhekimliği”, Prof. Dr. Mete Üngör “Kanal Tedavisinde İrigasyonun Önemi ve Olgu Sunumları”, Prof. Dr. Gül Baltacı “Dişhekimlerinin Fiziksel Aktiviteye Yönlendirilmesi”, Doç  Dr. Atilla Ataç “Çocuk Hastalarda Kompomer Kullanımı”, Murat Atak “Hasta İletişiminde Konuşmanın Önemi” ve Doç. Dr. Murat Çehreli “İmplant–Diş: Bağlamak ya da Bağlamamak”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.