Dentiss Logo

Ortodontistler için STB Lingual Typodont Kursu

Yurtdışından getirdiği ortodonti ürünleriyle bilinen Medikodental’in organizasyonunda hazırlanan STB Typodont Kursu, 7–8 Mart 2008 tarihlerinde İstanbul Şişli’deki Ramada Plaza İstanbul’da yapılacak. Tamamen ortodontistlere yönelik olacak eğitim, İtalyan Dr. Giuseppe Scuzzo tarafından verilecek.
15.02.2008       11.11.14

Yurtdışından getirdiği ortodonti ürünleriyle bilinen Medikodental’in organizasyonunda hazırlanan STB Typodont Kursu, 7–8 Mart 2008 tarihlerinde İstanbul Şişli’deki Ramada Plaza İstanbul’da yapılacak. Tamamen ortodontistlere yönelik olacak eğitim, İtalyan Dr. Giuseppe Scuzzo tarafından verilecek. Kursta Dr. Scuzzo ve Japon Dr. Takemoto’nun birlikte geliştirdikleri lingual sistem ve braketler anlatılacak ve katılımcılara pratik yaptırılacak. İki tam gün olarak hazırlanan kurs, yoğun talep gördüğünden 9-10 Mart tarihinde ikinci defa yapılacak.

 

Ayrıntılı Bilgi: 0212 219 97 55


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.