Dentiss Logo

Kompozit Restorasyonlarda Estetik Yaklaşımlar Semineri

Dental İstanbul Kongresi bilimsel programı kadar seminer ve kurslarıyla da ilgi çekecek. Bunlardan biri olan Kompozit Restorasyonlarda Estetik Yaklaşımlar Semineri, 30 Kasım Pazar günü Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. FGM Opallis’in sponsorluğunda 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacak semineri Dişhekimi Süleyman Koçak verecek.
25.11.2008       12.23.34
Dental İstanbul Kongresi bilimsel programı kadar seminer ve kurslarıyla da ilgi çekecek. Bunlardan biri olan Kompozit Restorasyonlarda Estetik Yaklaşımlar Semineri, 30 Kasım Pazar günü Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. FGM Opallis’in sponsorluğunda 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacak semineri Dişhekimi Süleyman Koçak verecek.   Seminerde, kompozit restorasyonlarda estetik başarı ve renk uyumunun yakalanmasında güncel yaklaşımlar, başarılı bir restorasyon için renk belirlemenin önemi ve doğal dişin optik özelliklerinin daha detaylı irdelenmesi, birçok klinik vakalarla kavramların pekiştirilmesi, çalışmalarda kullanılan Opallis dolgu materyalinin fiziksel özelliklerinin ve içeriğinin detaylı bir şekilde hatırlatılması gibi konular işlenecek. Ücretsiz seminere kayıt olmak için 0 212 274 96 60 no'lu telefondan isminizi yazdırmanız yeterli oluyor.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.