Dentiss Logo

Klinik Yönetimi Semineri 26 Ocak’ta yapılıyor

Oral Lazer Uygulamaları Derneği (OLUD) ve AQS Group’un işbirliğiyle hazırlanan Klinik Yönetimi Semineri’nin birincisi 26 Ocak 2009 Pazartesi günü Ankara Denta Form Salonu’nda yapılacak. OLUD Yönetim Kurulu Üyesi ve AQS Genel Müdürü Ortodonti Uzmanı Doç Dr. Gülay Vural tarafından verilecek seminere en az on, en fazla yirmi kişi katılabilecek.
16.01.2009       09.35.57

Oral Lazer Uygulamaları Derneği (OLUD) ve AQS Group’un işbirliğiyle hazırlanan Klinik Yönetimi Semineri’nin birincisi 26 Ocak 2009 Pazartesi günü Ankara Denta Form Salonu’nda yapılacak. OLUD Yönetim Kurulu Üyesi ve AQS Genel Müdürü Ortodonti Uzmanı Doç Dr. Gülay Vural tarafından verilecek seminere en az on, en fazla yirmi kişi katılabilecek. Hastane, klinik ve muayenehane yönetiminde bütünsel başarı için bilinmesi gerekenler başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlikte; strateji yönetimi, malzeme yönetimi, randevu yönetimi, mekan ve stok yönetimi, doküman yönetimi, zaman yönetimi, finans yönetimi, insan kaynakları ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi konular işlenecek. Ayrıca Klinik Yönetimi Semineri katılımcılarını, hedef kitleye özel hazırlanmış paramedikal örnekler, interaktif senaryolarla zenginleştirilmiş seminerler, katılım sertifikası ve özel sürpriz bekliyor.

 

Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden 1973 yılında derece ile mezun olan Gülay Vural, aynı fakültede 1977 yılında ortodonti uzmanı, 1982’de de doçentlik unvanını aldı. Vural’ın Galillee College‘den aldığı toplum ve kamu yönetimi, hastane yönetimi, sağlık yönetimi danışmanlığı sertifikaları bulunuyor. 13 yıl İzmir Eğitim Diş Hastanesi’nin klinik şefliği ve başhekimliğini yürüten Vural, yönetim konusundaki bilgi ve yeteneklerini yeniden yarattığı bu hastanede sergiledi.

 

Klinik Yönetimi Semineri’nin kayıtları 20 Ocak Salı günü sona eriyor. Katılmak isteyenler www.aqs-group.com, begü[email protected] ve 0232 465 00 55 no’lu telefondan bilgi alarak kayıtlarını yaptırabilirler.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.