Dentiss Logo

İstanbul’da uluslararası radyoloji kongresi

Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği (ODMFR) ile Avrupa Dento Maksillofasiyal Radyoloji Akademisi tarafından organize edilen 12. Avrupa Dento Maksillofasiyal Radyoloji Kongresi, 2-5 Haziran 2010 tarihlerinde Sheraton Maslak Otel İstanbul’da gerçekleştirilecek. Çeşitli ülkelerden ve Türkiye’den yaklaşık 300 dişhekiminin kayıtlı katılımcı olarak beklendiği kongrenin başkanlığını Prof. Dr. A. Nuri Yazıcıoğlu yürütüyor.
01.12.2009       15.20.33
Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği (ODMFR) ile Avrupa Dento Maksillofasiyal Radyoloji Akademisi tarafından organize edilen 12. Avrupa Dento Maksillofasiyal Radyoloji Kongresi, 2-5 Haziran 2010 tarihlerinde Sheraton Maslak Otel İstanbul’da gerçekleştirilecek. Çeşitli ülkelerden ve Türkiye’den yaklaşık 300 dişhekiminin kayıtlı katılımcı olarak beklendiği kongrenin başkanlığını Prof. Dr. A. Nuri Yazıcıoğlu yürütüyor. Kongrenin bilimsel programında; anatomi, diagnostik, görüntüleme/teknolojiye bağlı görüntüleme, eğitim ve radyasyondan korunma gibi konu başlıklarında çeşitli sunumlar bulunuyor. Bilimsel programda sunum yapacak davetli konuşmacılar ise şunlar: Prof. Dr. Akitoshi Katsumata, Prof. Dr. Allan G. Farman, Prof. Dr. Eric Whaites, Prof. Dr. Hans-Göran Gröndahl, Prof. Dr. Jackie Brown, Prof. Dr. Kerstin Gröndahl, Prof. Dr. Paul F. van der Stelt, Prof. Dr. Sharon L. Brooks ve Prof. Dr. Stuart C. White.   12. Avrupa Dento Maksillofasiyal Radyoloji Kongresi ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.eadmfr2010.org isimli web adresinden ulaşabilirsiniz.    

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.